Partyflock
 

House Hallucination

afbeelding House Hallucination
concept
AdresEnschede
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage

Uitgaansagenda House Hallucination

Laatste feest was op zaterdag 24 maart 2018: Hard Hallucination, N8kelder, Enschede
Statistieken
4·feesten
4·in het verleden
4·nieuwsberichten
96·bezoekers
57·unieke bezoekers
11Partyflockfans
58Facebooklikes
1·waardering
geweldig·stemresultaat (53 stemmen)
Nieuws
Hard Hallucination
1 maart 2018
Het is 1991: een tijd waarin punkers, krakers en kakkers verbroederen in clubs waar ze samen compleet uit hun dak gaan op de hypnotiserende beats van de house muziek. 1
Hardhouse
15 maart 2017
Hardhouse is ontstaan uit Nederlandse house en rave die zijn vermengd met invloeden van hardtrance en oldschool-hardcore.
A Story About House
30 maart 2016
A Story About House brengt het heden en verleden van House met elkaar in contact. Dj's Bountyhunter, Merijn, Hankey en Nickey, laten horen waar hun elektronische roots liggen en vertellen hun verhaal. Deze nacht duiken deze dj's dieper in hun platenkast dan ooit en laten je horen waar de house is ontstaan. House van toen door de generatie dj's van toen, binnen een klassieke intieme underground-sfeer. A Story About House starts today!
House Hallucination
2 september 2015
In een wereld vol vreugde en plezier, waar kleuren geroken kunnen worden en geuren via je ogen tot leven komen, stond een huis... In dat huis heerste een magische en euforische sfeer waarin het publiek op de dampende dansvloer zich overgaf aan dreunende oldschool, techno, acid en house beats.

1 waardering

-=­[*­TeRRa|­|TeKK*­]=­-
Ze weten een grandioze, heerlijke oldschool sfeer neer te zetten! Vorig jaar heb ik mij uitermate goed vermaakt op hun feest, en een sfeer meegemaakt die ik lang niet meer geproefd had.­ Ik kijk dus ook al uit naar 24 maart!