Partyflock
 

90s party voor 25+

afbeelding 90s party voor 25+
concept
Concept van .
E-mailflexcited@gmail.com
AdresNederland
Aanwezigheidfacebookpage
Genres
90s

Informatie

Dit 25plus feest is ideaal voor iedereen die van een 90s feest houdt met alleen maar leeftijdsgenoten! Dus even een duik terug in je jeugd met vrienden, bekenden en de mensen die de 90s echt zelf hebben meegemaakt. Heerlijk, want hokjes bestonden nog niet in die tijd: platen van Anouk, de Vengaboys, DJ Jean en Dune gingen hand in hand. Meebrullen op Marco Borsato of Guus Meeuwis, hakken op de Party Animals, of clubben op de sounds van de iT en Stricty Club cd's. Alles kon, als het maar feest was. Geen hokjes, maar blokjes. Hakken, slijpen, housen en meebrullen all night long!
Nieuws
"Gezelligste feest van Haarlem!" "Volgend jaar weer!" "Zoveel oude bekenden gezien en ook nieuwe mensen leren kennen!" Zomaar wat uitspraken na de 10e editie vorig jaar, dus we zijn op 1 november terug voor de 11e! Het gekkengetal, dus reken op wat gekkigheid, zoals een 90s guilty pleasure karaoke in de hal bovenin Patronaat Haarlem.
Veel Haarlemse dertigers beleefden hun eerste nachtelijke avonturen op de beruchte Frank & Nick feesten in het aloude Stadscafé vanaf 1996.
25+ Party
21 maart 2017
Heb jij altijd al op het podium van Patronaat willen optreden? Dan is dit je kans! Op de 25+ Party op vrijdag 7 april kan je jouw favoriete boyband of girlband plaat meezingen of playbacken on stage!
Het is 2016 en in 1996 vond het eerste Frank & Nick feest plaats, namelijk hun eindexamen feest. Dit wordt dus een zeer bijzondere avond vrijdag 4 november, het 20 jarig jubileum! Om dit te vieren is er een optreden van dé Nederlandse 90s act: de Party Animals!
Vrijdag 6 november verzamelen alle Haarlemse dertigers weer in de grote zaal van het Patronaat voor een avond vol ouderwetse gezelligheid, herinneringen, muziek uit hun jeugd en vele, vele vrienden en leeftijdsgenoten!
Op vrijdag 5 juni verzamelen de leukste 25plussers van Haarlem zich weer in de kleine zaal van Haarlems poptempel het Patronaat voor muziek, gekkigheid en gezelligheid!
Je eerste avond uit, aangeschoten door de Breezers, je eerste zoen. Wie kent deze tijd niet? Instagram, Facebook en mobieltjes bestonden nog niet in de jaren 90, dus je kon schaamteloos je gang gaan! En daar werd dan ook gretig gebruik van gemaakt. Maar die mooie periode is alweer lang geleden dus hoog tijd om je weer even jong te voelen tussen leeftijdsgenoten op vrijdag 6 maart in de Haarlemse poptempel: het Patronaat!
Veel Haarlemmers beleefden hun eerste nachtelijke avonturen op de beruchte feesten in het aloude Stadscafé. Sinds zes jaar verzamelen deze Party Animals zich iedere eerste vrijdag van november in de grote zaal van het Patronaat. De editie in 2013 was ruim van tevoren uitverkocht dus dat belooft wat voor vrijdag 7 november als het feest voor het zesde jaar op rij los barst!
Je eerste avond uit, teut dankzij bier of bessen, je eerste zoen. Wie kent deze tijd niet? Digitale foto's, Facebook en Hyves bestonden nog niet in de jaren '90, dus je kon schaamteloos je gang gaan!
Je eerste avond uit, teut dankzij bier of bessen, je eerste zoen...Wie kent deze tijd niet? Digitale foto's, Facebook en Hyves bestonden nog niet in de jaren '90, dus je kon schaamteloos je gang gaan! Trek je strakke levi's broek en dito bloesje of naveltruitje van weleer aan, neem een slok Passoa of Pisang ambon en spring vrijdag 8 februari ouderwets op je fiets naar het Patronaat! 3