Partyflock
 

Totally

Totally
22 juni 2020
concept
E-mailtotally-events@outlook.com
AdresDen Haag
Nederland Nederland
Telefoon+31 6 40959985
Linkfacebookpage

Informatie

Totally staat voor alles en iedereen. Het 'totaalplaatje'
Hiermee bedoelen we dat het niet uitmaakt wat voor kleur, geaardheid, klasse, overtuiging of stijl je hebt, of welke uiterlijke verschijning je ook bent. Totally is er voor iedereen.
Totally heeft tot doel om de hokjes uit de maatschappij te verwijderen en iedereen, zonder onderscheid des persoons met elkaar samen te laten zijn.
Samen zijn kan op vele plekken, of het nu op je werk, in een park of op een feestje is, Totally staat ervoor dat we allemaal samen elkaar accepteren en respecteren.

Totally is voortgekomen uit verscheidene sociale projecten en ervaringen. De huidige activiteiten bevinden zich op zowel maatschappelijk dan wel commercieel vlak.
Kortom, Totally is 'totaal'

Uitgaansagenda Totally

Laatste feest was op vrijdag 4 november 2022: Liquid Kiddy, RADION, Amsterdam

Statistieken

49·feesten
49·in het verleden
1·nieuwsbericht
1·video
71·bezoekers
49·unieke bezoekers
20Partyflockfans
geenstemresultaat (2.9452 stemmen)

Nieuws

Milkshake Festival strijkt op vrijdag 24 en zaterdag 25 juli neer op het dakterras van Restaurant Bureau in Amsterdam Nieuw-West. Daar worden twee keer een diner en éénmaal een brunch in de stijl van het festival georganiseerd. Per evenement zijn er, in overeenstemming met de geldende Corona-maatregelen van het RIVM, honderd plekken beschikbaar.