Partyflock
 

Wine, Dine & Dance

afbeelding Wine, Dine & Dance
concept
SiteSite winedineanddance.nl
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

Wij organiseren exclusieve dansfeesten op bijzondere locaties voor mensen die positief in het leven staan. Mooie wijnen, lekker eten en top entertainment.

Wij willen met leuke mensen een supertoffe avond beleven. Mooie wijnen en cocktails, heerlijk eten en DJ's van internationale allure die zwoele deep- en techhouse draaien.

Uitgaansagenda Wine, Dine & Dance

Laatste feest was op zaterdag 27 januari 2018: Wine, Dine & Dance, De Kalkovens, Huizen
Statistieken
8·feesten
8·in het verleden
7·nieuwsberichten
7·winacties
25·bezoekers
16·unieke bezoekers
6Partyflockfans
576Facebooklikes
zeer goed·stemresultaat (19 stemmen)
Nieuws
Op zaterdag 27 januari komt het culinaire dansfeest Wine, Dine & Dance naar De Kalkovens in Huizen. Na maar liefst acht succesvolle edities in een landhuis op de Veluwe strijkt het nu voor het eerst neer in het Gooi.
Het veelbesproken feest Wine, Dine & Dance, dat is begonnen in Landhuis De Wipselberg in Beekbergen, slaat haar vleugels uit.
Op zaterdag 8 april vindt de nieuwste editie van Wine, Dine & Dance plaats op het landgoed van De Wipselberg.
Zaterdag 24 september vindt de 5e editie plaats van het populaire Wine, Dine & Dance. Dit exclusieve 25+ evenement trekt bezoekers uit het hele land en mag zelfs buitenlandse gasten verwelkomen.
Het zal de gemiddelde feestganger als muziek in de oren klinken: een stijlvol 25+ housefeest in een historisch landhuis midden in de Veluwse bossen. Dat het goed aanslaat blijkt uit de vele bezoekers uit het hele land. Het personeel van Princess Hotel de Wipselberg maakt zich nu, na een uitverkochte derde editie, op voor de vierde editie van Wine, Dine & Dance.
Zaterdag 30 januari zal in Landhuis de Wipselberg, in de bossen bij Beekbergen, de derde editie van Wine, Dine & Dance (at the mansion) met topdeejay Yves Eaux plaats vinden. Dit gemoedelijke 25+ feest trekt inmiddels bezoekers uit het hele land waarvan er opvallend veel mensen in de televisiewereld werkzaam zijn.
Na het eerste succesvolle feest Wine, Dine & Dance (At The Mansion) in Landhuis de Wipselberg in Beekbergen is op zaterdag 19 september de tweede editie. Ook deze keer zal topdeejay Yves Eaux een extra lange set komen draaien.