Partyflock
 

Ruimtekoers

afbeelding Ruimtekoers
organisator
SiteSite ruimtekoers.nl
E-mailinfo@ruimtekoers.nl
AdresArnhem
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagram

Informatie

Een bruisend festival voor jong en oud. beleef dans, theater, debat, live-muziek, dj's, workshops, film, expedities en beeldende kunst. Geniet in het tijdelijke pop-up restaurant A Place To Be van de lievelingsgerechten uit de buurt.

Wij zijn de stad

Uitgaansagenda Ruimtekoers

Laatste feest was op donderdag 3 september 2020: Ruimtekoers Festival, De Drieslag, Arnhem
Statistieken
9·feesten
9·in het verleden
3·nieuwsberichten
23·bezoekers
14·unieke bezoekers
13Partyflockfans
4.6 KFacebooklikes
ok·stemresultaat (5 stemmen)
Nieuws
Van 3 tot en met 6 september is winkelcentrum de Drieslag in Arnhem het decor van theater, muziek, spoken word, een Drive in Cinema en nog veel meer. Voor de voorstellingen en Drive in Cinema Zuid zijn er vanaf nu kaartjes te koop. 2
Hier is het bomvolle Ruimtekoers programma! Voor iedereen die het leven in de stad nog mooier, beter en leuker wil maken. Van 3 tot en met 7 juli genieten we samen van heerlijk eten en drinken, theater, muziek, kunst en workshops in Arnhem-Zuid. Binnenkort maken we ook het kinderprogramma, de Open Call activiteiten en een aantal verrassingen bekend. Voor sommige voorstellingen heb je een kaartje nodig. Deze zijn vanaf 27 mei te bestellen.
YES! Nieuwe namen voor Ruimtekoers Festival! Van 3 tot en met 7 juli kun je in Arnhem-Zuid vijf dagen lang genieten van heerlijk eten en drinken, theater, muziek, kunst en workshops. Het volledige programma maken we op 16 mei bekend. Ruimtekoers is gratis toegankelijk. Voor een aantal voorstellingen kun je vanaf 27 mei kaarten kopen. Werp hieronder alvast een blik op de nieuwe namen.