Partyflock
 

Hemeltjelief festival

afbeelding Hemeltjelief festival
concept
SiteSite hemeltjelieffestival.nl
E-mailinfo@hemeltjelieffestival.nl
AdresAmsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagramvimeo

Uitgaansagenda Hemeltjelief festival

Laatste feest was op donderdag 30 mei 2019: Hemeltjelief! Festival, NDSM-Werf, Amsterdam
Statistieken
10·feesten
10·in het verleden
8·nieuwsberichten
1·video
115·bezoekers
91·unieke bezoekers
34Partyflockfans
7.3 KFacebooklikes
21·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (27 stemmen)
Nieuws
Op donderdag 21 mei wordt de NDSM-werf in Amsterdam Noord omgetoverd tot een groots openluchtcircus. Het festival Hemeltjelief! gaat namelijk ''de clown uithangen''. Met zo'n thema wordt het ongetwijfeld een onvergetelijke dag vol circusartiesten, shows, toffe bands en kinderactiviteiten op het terrein rond Noorderlicht.
De lente is in volle gang! Dat betekent Hemelvaart, dat betekent Hemeltjelief! Festival. Met dit jaar voor het eerst geen dier in het thema, maar wel heel veel fantasie: Als een raket.
Nog even en de lente is daar. Dat betekent Hemelvaart, dat betekent Hemeltjelief! Festival. Met dit jaar voor het eerst geen dier in het thema, maar wel heel veel fantasie: Als een raket.
Hét festival voor groot en klein op Hemelsvaartdag op de NDSM werf in Amsterdam.
De lente komt er aan! Dat betekent Hemelvaart, dat betekent Hemeltjelief! Festival. Hemelvaart op Bevrijdingsdag, dat vraagt om een heel bijzondere editie van Hemeltjelief!
De lente komt er aan! Dat betekent Hemelvaart, dat betekent Hemeltjelief! Festival. Ieder jaar staat Hemeltjelief in het teken van een thema. Tijdens deze zevende editie "Daar komt de aap uit de mouw" wordt de NDSM-Werf aan de hand van dit thema omgetoverd tot een ware jungle. Ga op ontdekkingstocht in het oerwoud, bouw apennestjes om in te hangen en boogiewoogie naar de Jungle Boogie.
Op donderdag 29 mei 2014 vindt voor de zesde keer het kleurrijke festival Hemeltjelief! plaats op de NDSM-Werf. Ieder jaar staat als thema een ander dier centraal en bij deze editie gaan ze 'Vooruit met de Geit'. De werf verandert voor één dag in een heuse stadsboerderij, compleet met rodeo-varken-rijden en een klompendisco.
Hemeltjelief! Festival 2012 presenteert een line-up met Amsterdams talent en doorbrekende bands. Spannend, verrassend en vogelvrij, dat zijn de toverwoorden op de Amsterdamse NDSM-Werf tijdens Hemelvaartsdag op donderdag 17 mei 2012.