Partyflock
 

Balaton Sound Festival

afbeelding Balaton Sound Festival
concept
SiteSite balatonsound.com
AdresZamárdi
Hongarije
Aanwezigheidfacebookpage

Uitgaansagenda Balaton Sound Festival

Laatste feest was op zaterdag 7 augustus 2021: Sun & Soda, Club Aliga, Balatonvilágos
aftermovie
Balaton Sound
'19

aftermovie
Balaton Sound
'19

aftermovie
Balaton Sound
'19

aftermovie
Balaton Sound
'19

aftermovie
Balaton Sound
'19

aftermovie
Balaton Sound
'19

teaser
Balaton Sound
'19

aftermovie
Balaton Sound
'18

Nieuws
Balaton Sound maakt een tweede golf namen bekend voor deze zomer. Onder meer DJ Snake, Lost Frequencies, Steve Aoki, Banks en Paul van Dyk vullen het affiche aan. Eerder was al de komst bevestigd van onder andere Martin Garrix, Kygo, Dimitri Vegas & Like Mike en Don Diablo. Het vijfdaagse Hongaarse festival aan het Balatonmeer vindt dit jaar plaats van 8 tot en met 12 juli.
Het vijfdaagse strandfestival Balaton Sound heeft de eerste artiesten bekendgemaakt voor de 2020-editie. Tussen 8 en 12 juli staan Martin Garrix, Kygo, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo en meer aan de oevers van het Hongaarse Balatonmeer. Woensdag 11 december om 12:00 uur start de verkoop met een 72-uurs Early Bird actie.
Iedere zomer is het weer raak: vele duizenden Belgen reizen dan af naar het paradijselijke Balatonmeer voor het vijfdaagse Balaton Sound. Net als afgelopen jaar gaat de organisatie deze trouwe fans op #Sound2019 extra in het Hongaarse zonnetje zetten met een heuse Belgian Stage - een podium voor en door Belgen.
Het Hongaarse zomerfestival aan het Balatonmeer maakt een derde golf namen bekend. De Jamaicaanse gangmaker Sean Paul is toegevoegd als headliner. Hij schuift aan naast eerder aangekondigde artiesten als Marshmello, Tiësto, The Chainsmokers, Armin van Buuren, DJ Snake, J Balvin, Jess Glynne en Rudimental. Ook vullen onder meer KSHMR, Desiigner, Denzel Curry, Sam Feldt en Valentino Khan het affiche aan. Balaton Sound vindt dit jaar plaats van 3-7 juli.
Het Hongaarse muziekfestival Balaton Sound maakt een tweede golf namen bekend voor aankomende zomer. Onder meer The Chainsmokers, Tiësto, Jess Glynne, G-Eazy en Rudimental (live) vullen het affiche aan.
Het vijfdaagse muziekfestival Balaton Sound, aan het gelijknamige Hongaarse Balatonmeer, onthult de eerste namen voor 2019.
Afgelopen week was het groot feest in het anders rustige kustplaatsje Zamárdi, Hongarije.
Het Hongaarse festival Balaton Sound kondigt een derde reeks namen aan voor de 2018-editie. Onder meer Rita Ora, Big Sean, Big Shaq, GoldLink en Sander van Doorn (als Purple Haze) zijn toegevoegd aan het affiche. 2
Eén is leuk, twee is beter, drie is goud. Niet omdat je wekenlang uit je plaat wilt gaan, maar omdat je hiermee Europa beleeft op een manier die je je leven lang niet vergeet.
Balaton Sound, het vijfdaagse non-stop muziekfestival aan het azuurblauwe Balatonmeer, maakt de eerste batch grote internationale namen bekend voor de 2018-editie.