Partyflock
 

NDSM Vrijhaven

afbeelding NDSM Vrijhaven
concept
SiteSite ndsmvrijhaven.nl
E-mailidee@ndsmvrijhaven.nl
AdresAmsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

Ontsnap de drukte van de stad en waan je in de kleurrijke en rauwe omgeving van de NDSM werf. Vrijhaven presenteert 365 dagen NDSM in één dag!

Uitgaansagenda NDSM Vrijhaven

Laatste feest was op zaterdag 27 april 2019: NDSM Vrijhaven Afterparty, Noorderlicht, Amsterdam
Statistieken
5·feesten
5·in het verleden
4·nieuwsberichten
193·bezoekers
191·unieke bezoekers
27Partyflockfans
3.8 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (21 stemmen)
Nieuws
Ontsnap aan de drukte van de binnenstad van Amsterdam en waan je in de kleurrijke en rauwe omgeving van de NDSM-Werf. Van techno bij Voltt x Lockdown en These Guys tot de midnight market bij Noorderlicht Café, maar ook de grootste kindervrijmarkt door de IJ-hallen en heerlijk eten bij de plaatselijke horeca zoals Bistro Noord, Pllek en Brasserie Brooklyn. 1
Ontsnap aan de drukte van de binnenstad van Amsterdam en waan je in de kleurrijke en rauwe omgeving van de NDSM-Werf. Van techno bij Voltt x Lockdown en These Guys tot een hippiemarkt bij Noorderlicht Café, maar ook de grootste kindervrijmarkt door de IJ-hallen en heerlijk eten bij de plaatselijke horeca zoals Bistro Noord, Pllek en Noorderlicht Café. 1
Noorderlicht Café, één van de dertig deelnemende partijen van het koningsdagfestijn 'NDSM Vrijhaven' in Amsterdam Noord, staat 27 april in het teken van live muziek en disco. Het Noorderlicht Podium wordt vanaf 13.00 uur op stelten gezet door: DJ's Steye en Peer Vos, Zinkzand, Steye & The Bizonkid, én de achtkoppige Neutral Ground Brass Band. Om 20.00 uur verplaatst het Oranjefeest zich naar binnen, waar Marcel Vogel, Mendel en Anam tot 03.00 uur de Afterparty voor hun rekening nemen.
Ontsnap aan de drukte van de binnenstad van Amsterdam en waan je in de kleurrijke en rauwe omgeving van de NDSM-Werf. NDSM Vrijhaven presenteert 365 dagen NDSM in één dag!