Partyflock
 

History of House

concept
Concept van .
E-mailinfo@groovements.com
AdresUtrecht
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

History of House neemt je mee op tour door de rijke historie van de house-muziek. Terug naar de tijd van de "houseparty", waar dj's alle dance-genres aan elkaar draaiden en de nieuwe sterren werden.
Bij History of House worden deze hoogtij-dagen geëerd en herleefd met vergeten klassiekers en parels uit de underground.

Denk aan legendarische clubs als Roxy en It, aan platenlabels als Trax en Outland en aan klassiekers als Jaydee's Plastic Dreams en Move your Body van Marshall Jefferson.

Naast Resident dj's Jay Baron & Maze geven legendarische club-djs als Dimitri, Marcello, 100% Isis en Ronald Molendijk acte de présence tijdens deze avonden.

Live-muzikanten, kunstenaars en decoraties geven het feest verder kleur.

Uitgaansagenda History of House

Laatste feest was op vrijdag 16 december 2016: 25 Years of Quazar, Tivoli de Helling, Utrecht
Statistieken
12·feesten
12·in het verleden
3·nieuwsberichten
3·winacties
114·bezoekers
105·unieke bezoekers
49Partyflockfans
1.4 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (20 stemmen)
Nieuws
Zaterdag 11 oktober is het weer tijd voor History of House, voor het eerst in TivoliVredenburg! Speciale gast voor deze editie is househeld Lucien Foort, een van de meest geboekte dj's in Nederland en een begrip in de house-wereld.
Vrijdag 9 mei komt clubnacht History Of House voor het eerst naar de Melkweg. Voor deze editie zijn maar liefst twee legendarische Nederlandse house-dj's uitgenodigd, namelijk Marcello en 100% Isis. Eerder vond de clubnacht al vier keer plaats in het Utrechtse poppodium Tivoli, waar de History Of House nachten een enorm succes zijn. 1
Donderdag 26 december komt clubnacht History Of House voor het eerst naar de Melkweg. Voor deze tweede kerstdag zijn maar liefst twee legendarische Nederlandse house-dj's uitgenodigd, namelijk Marcello en 100% Isis. Eerder vond de clubnacht al vier keer plaats in het Utrechtse poppodium Tivoli, waar de History Of House nachten een enorm succes zijn.