Partyflock
 

Fête des Têtes

afbeelding Fête des Têtes
concept
Concept van .
AdresHaarlem
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

Fête des Têtes: hét 25+ oudejaarsfeest van Haarlem! Iedereen staat in de spotlights op 31 december op dit intieme, smaakvolle feest.

Uitgaansagenda Fête des Têtes

Laatste feest was op dinsdag 31 december 2019: Fete des Tetes, De Toneelschuur, Haarlem
Statistieken
8·feesten
8·in het verleden
3·nieuwsberichten
4·video's
1·winactie
5·bezoekers
5·unieke bezoekers
3Partyflockfans
450Facebooklikes
geenstemresultaat (1 stem)
Nieuws
"Gezelligste feest van Haarlem!" "Volgend jaar weer!" "Zoveel oude bekenden gezien en ook nieuwe mensen leren kennen!" Zomaar wat uitspraken na de 10e editie vorig jaar, dus we zijn op 1 november terug voor de 11e! Het gekkengetal, dus reken op wat gekkigheid, zoals een 90s guilty pleasure karaoke in de hal bovenin Patronaat Haarlem.
Na vier uitverkochte edities komt hét 25+ Oud en Nieuwfeest van Haarlem terug met wederom een thema waarbinnen álles kan en mag: Dans la Discoteque! Fete des Tetes viert ook nog eens haar 5e jubileumjaar, dus wordt er uitgepakt met een heuse verlichte discovloer in het thema 70s discostijl. Dit alles in hartje Haarlem, in het intieme Toneelschuurcafé.
Na het grote succes van afgelopen jaar keer Fête des Têtes terug! Dit feest is dé uitgelezen gelegenheid voor Haarlemse 25plussers om oudejaarsavond buiten de deur te vieren. Het wordt op 31 december in het café van de De Toneelschuur één groot toneelspel waar iedereen straalt en in de spotlights staat. Laat jezelf van een andere kant zien op dit smaakvolle feest! 1