Partyflock
 

Zwarte Koffie

afbeelding Zwarte Koffie
concept
AdresNederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagram

Informatie

Maak kennis met Zwarte Koffie! Naast de vaste avonden in de Paradiso, TivoliVredenburg en Lowlands, raakt nu ook de rest van het land bekend met dit extra sterke recept. In de fameuze Zwarte Koffie stijl, worden alle hoeken van het muzikale spectrum aangedaan. Zo voert een typische avond Zwarte Koffie van Hiphop naar House, en van Disco naar nieuwe electronische tracks. Dit alles onder leiding van DJ's D-Rok en MR.Speak, die een sterke mix van zwarte muziek in haar breedste vorm laten horen. Maak je klaar voor een extra sterke bak!
Nieuws
Na een drukke Zwarte Koffie maand in september met evenementen in de Paradiso en de TivoliVredenburg staat er ook in oktober weer het één en ander te gebeuren. Niet alleen vierden ze op 2 oktober de derde verjaardag, maar Zwarte Koffie maakt ook haar debuut op het Amsterdam Dance Event!
Met haar drie jarig bestaan in het vooruitzicht, maakt Klamme Handjes zich op voor Het Festival. Op zaterdag 25 juli vindt het Klamme Handjes Festival plaats in het Diemerbos. 1
Oude tijden herleven in Paradiso, want na een afwezigheid van zes jaar keert een vertrouwde naam terug in het Amsterdamse nachtleven. Op 19 december staat het Amsterdamse poppodium weer in het teken van de succesvolle vrijdag uit vervlogen tijden: Paradisoul maakt haar rentree binnen de muren waar het groot is geworden.