Partyflock
 

Zwarte Koffie

Zwarte Koffie
24 mei 2018
concept
E-mailinfo@puurzwartekoffie.com
AdresNederland 🇳🇱
Linksfacebookpageinstagramxyoutube

Informatie

Maak kennis met Zwarte Koffie! Naast de vaste avonden in de Paradiso, TivoliVredenburg en Lowlands, raakt nu ook de rest van het land bekend met dit extra sterke recept. In de fameuze Zwarte Koffie stijl, worden alle hoeken van het muzikale spectrum aangedaan. Zo voert een typische avond Zwarte Koffie van Hiphop naar House, en van Disco naar nieuwe electronische tracks. Dit alles onder leiding van DJ's D-Rok en MR.Speak, die een sterke mix van zwarte muziek in haar breedste vorm laten horen. Maak je klaar voor een extra sterke bak!

Uitgaansagenda Zwarte Koffie

Laatste feest was op zondag 31 december 2023: Het Goede Voornemen, Tolhuistuin, Amsterdam

Statistieken

127·feesten
127·in het verleden
3·nieuwsberichten
1·winactie
552·bezoekers
395·unieke bezoekers
93Partyflockfans
goed·stemresultaat (6.4438 stemmen)

Nieuws

Na een drukke Zwarte Koffie maand in september met evenementen in de Paradiso en de TivoliVredenburg staat er ook in oktober weer het één en ander te gebeuren. Niet alleen vierden ze op 2 oktober de derde verjaardag, maar Zwarte Koffie maakt ook haar debuut op het Amsterdam Dance Event!
Met haar drie jarig bestaan in het vooruitzicht, maakt Klamme Handjes zich op voor Het Festival. Op zaterdag 25 juli vindt het Klamme Handjes Festival plaats in het Diemerbos. 1
Oude tijden herleven in Paradiso, want na een afwezigheid van zes jaar keert een vertrouwde naam terug in het Amsterdamse nachtleven. Op 19 december staat het Amsterdamse poppodium weer in het teken van de succesvolle vrijdag uit vervlogen tijden: Paradisoul maakt haar rentree binnen de muren waar het groot is geworden.