Partyflock
 

Hoelahoep

afbeelding Hoelahoep
concept
AdresRotterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

Hoelahoep is een intiem Caraïbisch feestje. Met Dancehall en Reggae als hoofdingrediënten zul je je heupen wel móeten bewegen!

Uitgaansagenda Hoelahoep

Laatste feest was op zaterdag 17 december 2016: Hoelahoep, BAR, Rotterdam
Statistieken
18·feesten
18·in het verleden
6·nieuwsberichten
58·bezoekers
27·unieke bezoekers
7Partyflockfans
1.6 KFacebooklikes
geenstemresultaat (3 stemmen)
Nieuws
'Gimme likkle one dróóóóp!' Brengt dit al een glimlach op je gezicht? Zet dinsdag 9 augustus dan met dikke letters in je agenda want Tarrus Riley is in town! Hoelahoep brengt de Jamaicaanse reggaester naar Rotterdam, samen met zijn Blak Soil band en niemand minder dan saxofonist Dean Fraser en zangers Alaine komt hij je een onvergetelijke avond bezorgen.
Hoelahoep
17 april 2016
Na een van de heetste, dik uitverkochte Hoelahoep editie in het nieuwe thuis Worm Rotterdam in maart, is Hoelahoep op zaterdag 7 mei terug om de heerlijkste caribbean tunes en vibes met jullie te delen. Draai je heupen los en bereid je voor op de dikste dancehall tunes, waarbij de nadruk ligt op de bewegingen die je maakt om de hoelahoep draaiende te houden!
Na één van de heetste, dik uitverkochte, eerste Hoelahoep editie van 2016, zijn ze op (goede) vrijdag 25 maart terug in Kerkplein om de heerlijkste caribbean tunes en vibes te delen in hartje Breda. Dat belooft wel een héle Goede Vrijdag te worden!
Op vrijdag 11 december is Hoelahoep jarig en dat mag gevierd worden! Speciaal voor deze avond halen ze alles uit de kast om jullie een on-ver-ge-te-lij-ke avond te bezorgen met een aantal tropische verrassingen!
Hoelahoep heet je warm welkom en neemt je mee op een muzikale reis door Zuid-Amerika. Draai je heupen los en bereid je voor op de dikste dancehall tunes en de tropische gastvrijheid.
De tijd vliegt en Hoelahoep vliegt mee! Op zaterdag 6 december is het zover, Hoelahoep is jarig en Club TwentySix zal de enige plek zijn waar op 6 december de zon schijnt! Ze blikken terug op een jaar vol hete, kleurrijke, uitverkochte, sexy Hoelahoep edities en speciaal voor deze avond halen ze alles uit de kast om jullie een on-ver-ge-te-lij-ke avond te bezorgen met een aantal leuke verrassingen!