Partyflock
 

Black Tie

afbeelding Black Tie
concept
SiteSite blacktie.date
AdresNederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloud

Informatie

Black Tie is a high-quality event with a strict Black Tie dress code. For most people Christmas is the perfect time to spend with their family. This holiday is often accompanied by visiting family and friends and delicious food. After these family dinners, which come with the appropriate attire, comes the ideal moment to visit an exclusive Christmas event. Black Tie, a concept of The Architects, is that event! Every year Black Tie is carried out successfully.

Uitgaansagenda Black Tie

Laatste feest was op dinsdag 24 december 2019: Black Tie, Villa Thalia, Rotterdam
Statistieken
7·feesten
7·in het verleden
9·nieuwsberichten
3·video's
2·winacties
298·bezoekers
225·unieke bezoekers
19Partyflockfans
4.3 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (45 stemmen)
Nieuws
Dinsdag 24 december tijdens kerstnacht staat Rotterdam in het teken van Black Tie! Met CLUB Villa Thalia als unieke setting en een ongekende show zorgt Black Tie ervoor dat jouw kerst dit jaar een extra erotisch randje krijgt. Dit jaar schittert het thema: 'Red Light District' 1
Black Tie Masquerade
8 december 2017
Op 24 December 2017 zal het moment weer aanbreken waar Dutch finest mag stralen in cocktail dresses en black tie suits. Black tie Events presenteert: Black tie Masquerade 2017.
De leukste feestmaand van het jaar staat weer voor de deur: december! In samenwerking met Amber Schutte van Dresscode.nl zet Partyflock de leukste feesten met een bijzondere dresscode op een rij, speciaal voor de feestgangers die van een verkleedpartij houden. 1
Op 24 December staan de basisingrediënten voor een geslaagde kerst al klaar: familie, kerstdiner en natuurlijk het kerstgala van het jaar: BLACK TIE! Voor de 5e editie van het jaarlijkse spektakel zal de cruise terminal Rotterdam volledig worden omgetoverd zodat jouw kerst met een klapper kan beginnen!
Iedere maand gaat Partyflock in samenwerking met Dresscode.­nl op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. Ben jij op zoek naar een spetterend feest met een dresscode in december? Check dan snel de feesten in dit overzicht!
Black Tie
3 november 2015
Dit jaar gaat op 24 december: kerstavond alles uit de kast tijdens Black Tie! Met de Cruise Terminal Rotterdam als unieke setting en een ongekende show zorgt er voor dat jouw kerst dit jaar een extra magisch randje krijgt. Dit jaar schittert het thema: 'times are changing, fashion is forever'. De voorgaande edities hebben het bewezen: Black Tie is een eenmalig jaarlijks spektakel wat je niet mag missen en dit jaar zal er extra worden uitgepakt. Dit jaar treden alle artiesten als act op. Een unieke ervaring waarbij ook de DJ's onderdeel van de avond zullen zijn.
Black tie
10 september 2015
Voor het vierde jaar op rij maakt Nederland zich klaar om op 24 december het kerstgala van het jaar mee te maken! Het klinkt nu nog ver weg maar vroege vogels weten dat ze er tijdig bij moeten zijn om aanwezig te zijn bij de Cruise Terminal.
Kwalitatief, hoogstaand en een unieke muzikale beleving; hiermee werd vorig jaar de toon gezet. Kerst vier je voortaan in stijl! Na het dubbeldikke succes in 2012 keert Black Tie terug op woensdag 24 december 2013. Gezien de grote belangstelling is de nieuwe thuisbasis dit jaar verplaatst naar de Cruise Terminal in Rotterdam. 3
Op dinsdag 25 december is het tijd om de rode loper en dansvloer te rocken van de compleet verbouwde club Corso in Rotterdam, in stijl uiteraard! Bereid je voor op een onvergetelijke avond.