Partyflock
 

End of Line Recordings

afbeelding End of Line Recordings
label
SiteSite endofline.nl
E-mailinfo@endofline.nl
AdresNederland
Aanwezigheiddiscogsfacebookpageinstagramsoundcloud
Genres
hardstyle

Informatie

End of Line Recordings is a forward thinking label specialising in ass-kicking Hardstyle. Since 2014, we have been proudly bringing you matchless energy, individuality and diversity. Our stronghold is represented by Artifact, D-Sturb, Delete, Killshot and Warface – who, together, form a team of unstoppable noise-makers.

Uitgaansagenda End of Line Recordings

Laatste feest was op vrijdag 22 mei 2020: End of Line
Artiesten
foto's · artiestArtifact
Bloodlust
foto's · artiestD-Sturb
foto's · artiestDelete
foto's · artiestE-Force
End Of Line Recordings
foto's · artiestKillshot
foto's · artiestWarface
Nieuws
Over precies 100 dagen begint Dream Village! De voorbereidingen voor deze zevende editie, die gaat plaatsvinden in Breda, zijn in volle gang. Dat jullie er zin in hebben is te merken, want de tickets vliegen de deur uit! Dream Village staat er om bekend het meest complete en gezellige festival te zijn van West-Brabant. In deze zeven jaar is Dream Village uitgegroeid van klein, lokaal festival, tot een weekendfestival met dit jaar bijna 18.000 bezoekers!
Van house tot hardstyle, van eclectic tot hardcore. Je vindt het allemaal op Dream Village. Het meest gezellige en complete festival van West-Brabant. Dream Village wordt dit jaar voor de zevende keer georganiseerd door EYE4Dance.
De Dream Resort & Dream Hotel combitickets zullen verkrijgbaar zijn vanaf vandaag, de losse dagtickets & weekendtickets zijn te koop vanaf 30 maart! Van house tot hardstyle, van eclectic tot hardcore en van freestyle tot techno. Je vindt het allemaal op Dream Village. Het meest gezellige en complete festival van West-Brabant. 1