Partyflock
 

Plafonddienst

afbeelding Plafonddienst
concept
AdresAmsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpagevimeo

Informatie

Plafonddienst is een concept waarbij bassmusic, rustgevende hiphop, dreampop en chillwave samensmelten tot een psychedelisch amalgaam.

Uitgaansagenda Plafonddienst

Laatste feest was op vrijdag 2 februari 2018: Giraffage, Patronaat, Haarlem
Statistieken
11·feesten
11·in het verleden
4·nieuwsberichten
1·video
47·bezoekers
39·unieke bezoekers
8Partyflockfans
884Facebooklikes
zeer goed·stemresultaat (8 stemmen)
Nieuws
De Set It Off tour komt 13 november terug naar Patronaat Haarlem. Na een uitverkochte editie in 2013 (met oa XXYYXX) zijn het dit jaar met zowel live bands als solo acts op het scherpste vlak van elektronische muziek: Odesza, Slow Magic, Craft Spells, Yung Gud, Blue Hawaii en dj Paypal.
Danceliefhebbers kijken er al maanden naar uit: Amsterdam Dance Event neemt van 16 tot en met 20 oktober onze hoofdstad weer over! Sugar Factory maakt, voor alweer het achtste achtereenvolgende jaar, deel uit van het prestigieuze evenement. Tijdens deze editie pakt de Amsterdamse club uit met nog mooiere acts!
XXYYXX, Blackbird Blackbird, Slow Magic, Giraffage en Beat Culture komen samen voor een avond naar Patronaat op 6 mei. De vijf Amerikaanse acts, die zich allemaal bewegen in het spannende gebied tussen dreampop, post-dubstep bassmusic, chillwave en rustgevende hiphop/R&B beats, komen voor een exclusieve Nederlandse show naar Haarlem. 3
Tieners op Plafonddienst
5 september 2012
Het komt niet vaak voor dat op een avond de gemiddelde leeftijd achter de knoppen onder de 20 jaar ligt. 15 September is dat wel het geval in Club Up tijdens Plafonddienst.