Partyflock
 

Haarlem Ordinair

concept
E-mailordinair023@gmail.com
AdresHaarlem
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

Het jaarlijkse verfijnd verkeerde feest van de wansmaak

Haarlem Ordinair is al 9 jaar lang met succes dé ondeugende tegenhanger van Haarlem Culinair, het jaarlijkse festival van de goede smaak. Naast de goede smaak verdient ook de wansmaak een podium!

Daarom presenteert Flexcitement,com sinds 2006 jaarlijks op de eerste vrijdag van augustus: Haarlem Ordinair! Een brute feestnacht waar je gewoon met je handen mag eten en de soep niet zo heet wordt gegeten als 'ie opgediend wordt. Dit is een verfijnd verkeerde avondmix van een 80s party, schlager festival, oldskool houseparty, kneuterige verjaardagsfuif en bruin café waar de gezelligheid gewoon letterlijk van de muren zal afdruipen. Mede dankzij dj team Short & Bald.

Uitgaansagenda Haarlem Ordinair

Laatste feest was op vrijdag 22 februari 2019: Stalker Bedankt, Stalker, Haarlem
Artiest
Haarlem Ordinair
Statistieken
18·feesten
18·in het verleden
1·artiest
19·nieuwsberichten
6·video's
6·winacties
130·bezoekers
108·unieke bezoekers
6Partyflockfans
715Facebooklikes
goed·stemresultaat (32 stemmen)
Nieuws
Haarlem Ordinair luidt als vanouds de hete zomer in! Op vrijdag 5 augustus zijn alle feestbeesten welkom op alweer de 11e (zomer) editie die deze keer in het teken staat van het licht. Het thema is namelijk LED's Party! Kortom koop de Action leeg en knutsel een outfit waarmee jij de show steelt: op de dansvloer of zelf op het podium!
Na een geweldig tienjarig jubileum afgelopen zomer schreeuwde het Haarlemse publiek om meer. Daarom presenteert Haarlem Ordinair voor het eerst een winter editie in après ski sferen op vrijdag 12 februari in de kleine zaal van poppodium Patronaat!
Na het grote succes van vorig jaar organiseert het Patronaat opnieuw een editie van Halloween! Tijdens deze Haarlemse Horrornacht kan je los tijdens een mega Halloween feest wat in drie zalen van het Patronaat plaatsvindt. Kortom het complete pop podium met al haar donkere krochten wordt omgetoverd tot één grotesk feest wat je met één enkel toegangsticket kan bezoeken!
Met talrijke zomerse feesten en kleurrijke outdoor festivals op de agenda is augustus dé maand om naar uit te kijken. In samenwerking met Amber Schutte van Dresscode.nl zet Partyflock de leukste feesten met een bijzondere dresscode op een rij, speciaal voor de feestgangers die van een verkleedpartij houden.
Tien jaar geleden hadden drie Haarlemse vrienden een puik idee. Dat Haarlem Culinair, dat was wel heel gezellig allemaal maar ook erg braaf. Tijd voor een ludieke tegenhanger! Ze betrokken het bovenzaaltje van Stalker, en bouwden een knotsgek feestje genaamd Haarlem Ordinair. Een Haarlemse legende was geboren!
Haarlem Ordinair, het jaarlijks festijn van de wansmaak in het Haarlemse Patronaat, organiseert voor het eerst een extra editie op vrijdag 31 oktober. Tijdens deze Extra Ordinair kan je los op de allereerste Haarlemse Horrornacht tijdens een mega Halloween feest!
Haarlem Ordinair, het jaarlijks festijn van de wansmaak in het Haarlemse Patronaat komt er weer aan! Op de negende editie op vrijdag 1 augustus kan je je opnieuw onderdompelen in een schaamteloze avond vol vuigheid, vertier, vrienden en vermaak. Trek je panter of tijger outfit aan want het thema dit jaar luidt: Daggie Dierentuin! Denk Bokito, denk trekvogel of nachtvlinder, kortom een beestachtige avond vol lol!
Haarlem Ordinair, het jaarlijks festijn van de wansmaak in het Haarlemse Patronaat komt er weer aan! Op vrijdag 2 augustus kan je je weer onderdompelen in een schaamteloze avond vol vuigheid, vertier, vrienden en vermaak. Trek je felle trainingspak of strakke aerobics outfit aan want het thema dit jaar luidt: Op de sportschool - Fantastic Fluor Fitness! 1
Haarlem Ordinair 2012
2 augustus 2012
Haarlem Ordinair, het jaarlijks festijn van de wansmaak in het Haarlemse Patronaat, komt er weer aan! Op vrijdag 3 augustus kan je jezelf onderdompelen in een schaamteloze avond vol vuigheid, vertier en vermaak. 1
Haarlem Ordinair, het jaarlijks festijn van de wansmaak in het Haarlemse Patronaat, blijkt export waarde te hebben. Op 30 juni vindt bij het LVC Cultuur Podium in Leiden namelijk het evenement Leiden Ordinair plaats, georganiseerd door de Kamelenteenmannen van Barry Badpak. 3