Partyflock
 

Vieze Poezendek

afbeelding Vieze Poezendek
concept
AdresAmsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage
Genres
hip hop, r&b

Informatie

A new openminded R&B and hip hop night.

Uitgaansagenda Vieze Poezendek

Laatste feest was op zaterdag 25 juli 2020: The Magic Milkshake Soiree, Westerpark, Amsterdam
Statistieken
38·feesten
38·in het verleden
5·nieuwsberichten
4·winacties
218·bezoekers
129·unieke bezoekers
24Partyflockfans
3.4 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (22 stemmen)
Nieuws
Milkshake Festival strijkt op vrijdag 24 en zaterdag 25 juli neer op het dakterras van Restaurant Bureau in Amsterdam Nieuw-West. Daar worden twee keer een diner en éénmaal een brunch in de stijl van het festival georganiseerd. Per evenement zijn er, in overeenstemming met de geldende Corona-maatregelen van het RIVM, honderd plekken beschikbaar.
Vieze Poezendek is jarig
12 februari 2016
Poezendek is jarig! Op 26 februari bestaat het Vieze Poezendek twee jaar! Het kindje van Milkshake festival is gegroeid van een champagne dek tot aan een groots sexy openminded hip-hop / R&B stage. Door het ongekende succes is het ontwikkeld tot een terugkerende clubnacht in AIR Amsterdam en voor de viering zullen ze veel kattenkwaad uithalen.
Nadat tijdens het vijfjarig bestaan van AIR Amsterdam rapper Cakes da Killa uit Amerika ons deed twerken tot in de late uurtjes is het weer tijd voor een nieuwe editie van Vieze Poezendek. Op vrijdag 26 juni keert Amsterdams meest sexy openminded hip-hop / R&B clubavond weer terug naar het kattennest en zullen de bezoekers al spinnend van opwinding in de rij staan.
Dit jaar bestaat AIR Amsterdam vijf jaar en als trouwe host van Amsterdams meest sexy openminded hip-hop / R&B clubavond wordt dat groots gevierd. Het poezenkind van Milkshake Festival zal tijdens dit vijfjarig bestaan al haar kattentrucjes uit de poezenmand halen waardoor heel Amsterdam zal gaan spinnen van opwinding.
Wie jarig is trakteert...op 27 februari bestaat het Vieze Poezendek één jaar! En geheel in de herkenbare stijl van het Vieze Poezendek zal de allereerste verjaardag van Milkshake's hot 'n steamy poezenkind uitbundig worden gevierd. Denk aan: een extra-extravagante aankleding van de club én een extra kittige headliner, niemand minder dan The Flexican & Sef zullen deze editie achter de draaitafels de klauwen uit de mouwen steken.