Partyflock

Vieze Poezendek

 

Vieze Poezendek

Vieze Poezendek (afbeelding)
organisator
AdresAmsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage
Genres
hip hop, r&b
Informatie
A new openminded R&B and hip hop night.
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Vieze Poezendek
Laatste feest was op zondag 29 juli 2018: Milkshake festival, Westerpark, Amsterdam
Statistieken


x
33·feesten
33·in het verleden
4·nieuwsberichten
4·winacties
218·bezoekers
129·unieke bezoekers
38Partyflockfans
3.5 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (22 stemmen)
Nieuws
Vieze Poezendek is jarig
12 februari 2016
Poezendek is jarig! Op 26 februari bestaat het Vieze Poezendek twee jaar! Het kindje van Milkshake festival is gegroeid van een champagne dek tot aan een groots sexy openminded hip-hop / R&B stage. Door het ongekende succes is het ontwikkeld tot een terugkerende clubnacht in AIR Amsterdam en voor de viering zullen ze veel kattenkwaad uithalen.
Nadat tijdens het vijfjarig bestaan van AIR Amsterdam rapper Cakes da Killa uit Amerika ons deed twerken tot in de late uurtjes is het weer tijd voor een nieuwe editie van Vieze Poezendek. Op vrijdag 26 juni keert Amsterdams meest sexy openminded hip-hop / R&B clubavond weer terug naar het kattennest en zullen de bezoekers al spinnend van opwinding in de rij staan.
Dit jaar bestaat AIR Amsterdam vijf jaar en als trouwe host van Amsterdams meest sexy openminded hip-hop / R&B clubavond wordt dat groots gevierd. Het poezenkind van Milkshake Festival zal tijdens dit vijfjarig bestaan al haar kattentrucjes uit de poezenmand halen waardoor heel Amsterdam zal gaan spinnen van opwinding.
Wie jarig is trakteert...op 27 februari bestaat het Vieze Poezendek één jaar! En geheel in de herkenbare stijl van het Vieze Poezendek zal de allereerste verjaardag van Milkshake's hot 'n steamy poezenkind uitbundig worden gevierd. Denk aan: een extra-extravagante aankleding van de club én een extra kittige headliner, niemand minder dan The Flexican & Sef zullen deze editie achter de draaitafels de klauwen uit de mouwen steken.