Partyflock
 

Nazomeren Festival

afbeelding Nazomeren Festival
concept
SiteSite nazomerenfestival.nl
E-mailinfo@nazomerenfestival.nl
AdresGroningen
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagram
Nieuws
Nazomeren Festival geeft dit jaar alweer haar 7e editie! Dit jaar belooft het weer een groot succes te worden in Groningen. Op 14 september zal festivalterrein Roodehaan in Groningen weer gevuld worden met alleen maar gezellige mensen en acts van nationaal en internationaal topniveau!
Nazomeren Festival is ondertussen een bekende naam in het noorden, deze kenmerkende eindzomer viering in Groningen zien we weer graag aankomen! Zo'n 5000 bezoekers komen jaarlijks richting Festivalterrein Roodehaan om dit mee te maken. Nazomeren is zo erg bekend onder studenten vanwege de gezellige noordelijke sfeer en de diverse muzikale programmering. Dit jaar hebben ze weer de beste partijen bij elkaar gehaald om dit festival waar te maken.
Save the best for last! Op zaterdag 9 september sluit Nazomeren Festival voor de vijfde keer op rij het festival seizoen van Groningen af.
Nazomeren Festival
3 februari 2017
Op zaterdag 9 september sluit Nazomeren Festival voor de vijfde keer op rij het festival seizoen van Groningen. We rekenen op net zo'n geweldige en zonovergoten editie als in 2016.
Nazomeren Festival 2016
29 februari 2016
Na ongetwijfeld weer een fantastische festival zomer zal Nazomeren Festival voor de vierde keer het festival seizoen van Groningen afsluiten op zaterdag 10 september. Locatie is festivalterrein Roodehaan, gelegen aan de oostkant van de stad Groningen.
De leukste feesten in september staat alom bekend als de laatste maand van het festivalseizoen. Lowlands is net achter de rug, en de brandende zon maakt plaats voor aangenaam nazomers weer met een licht briesje. Amber Schutte van Dresscode.­nl ging op zoek naar de leukste parties met een dresscode om het festivalseizoen mee af te sluiten en geeft kledingtips. Nu hopen dat het weer meewerkt!
Save the best for last! Na een nu al fantastisch festivalseizoen sluit het Groningse Nazomeren Festival het seizoen af met een kneiterdikke line-up. Op zaterdag 12 september staat het festivalterrein Roodehaan opnieuw in het teken van (deep)house, techno en cross-over. 1
Na het grote succes van de eerste editie van het Groningse Nazomeren Festival in 2013 kan een vervolg niet uitblijven: de twee editie vindt daarom plaats op zaterdag 13 september 2014. 3
Ook al last van die bekende winterdip? Bleek huidje en weinig energie? Dan heeft Nazomeren Festival goed nieuws voor je! Na het succes van Nazomeren Festival dat afgelopen september plaatsvond bij de Kardingerplas in Groningen, komt Nazomeren Festival nu met Overwinteren! 1
Het hoge noorden is een festival vol met techno, techhouse en (deep)house rijker. Op 14 september vindt de eerste editie van het Nazomeren Festival plaats bij de prachtige Kardingerplas in Groningen. Nog één keer vol gas genieten van het (na)zomerse festivalgevoel voordat Nederland weer de clubs opzoekt.