Partyflock
 

Winter Park

afbeelding Winter Park
concept
Concept van .
SiteSite winterparkfestival.nl
AdresNederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagram
Nieuws
Aquabest in Best, bij Eindhoven, is op zaterdag 23 november weer plaats van handeling van Winter Park Festival, het grootste Winterfestival van het zuiden. Van 13.00 tot 23.00 uur maken artiesten en DJ's hun opwachting in drie verschillende area's.
Winter Park Festival
2 november 2017
Op zaterdag 4 november keert het ijskoude muziek festival voor de vierde keer terug op Aquabest bij Eindhoven.
Winter Park Festival
1 augustus 2017
Winter Park Festival is zurück! Op 4 november 2017 opent Aquabest de poorten naar het grootste en gezelligste après-skigebied van Europa. De meest foute skipakken, opblaasflamingo's en dwarrelende confetti vormen het decor van een prachtig gelegen party piste.
Jawohl, de line up van Winter Park Festival is compleet! Op zaterdag 5 november 2016 keert het ijskoude muziek festival voor de derde keer terug op Aquabest bij Eindhoven.
Damen und Herren, zomerse hitte schreeuwt om verkoelend nieuws! Jetzt geht's los want zaterdag 5 november 2016 keert Winter Park Festival terug op Aquabest bij Eindhoven! Van 13:00 uur tot 23:00 uur vliegen de opblaaskrokodillen tussen de kilo's confetti de verschillende festival tenten in en kunnen bezoekers, gewapend met de meeste foute skipakken, mutsen en geitenwollen sokken, weer ongegeneerd uit hun plaat gaan op de lekkerste freestyle, eclectic, hardstyle en techno beats.
Zaterdag 31 oktober 2015 kunnen de skipakken, mutsen en handschoenen ein-de-lijk weer uit de kast voor een nieuwe editie van Winter Park Festival! Van 13:00 uur tot 23:00 uur wordt Aquabest, bij Eindhoven, volledig ondergedompeld in het meest gezellige winterlandschap van Nederland. Op vier verschillende stages staan sfeermakers van de bovenste plank in de startblokken om de kachel bij iedereen goed op te stoken.
Zaterdag 1 november 2014 wordt Aquabest bij Eindhoven omgetoverd tot een bevroren paradijs waar de muzikale diversiteit je om de oren vliegt. Met een grote tent als main stage en diverse overdekte area's kan het weer geen probleem vormen en wordt er zelfs gehoopt op een lekker frisse dag. De ijskoude line-up met namen als The Partysquad, Billy the Kit, LNY TNZ en FeestDJRuud, maar ook Egbert (live), Secret Cinema en de Lawineboys is inmiddels bekend gemaakt en toont een groot aantal toppers in ieder hun stijl.
Zaterdag 1 november 2014 is Aquabest bij Eindhoven het bevroren toneel van een volledig nieuw en ijskoud muziek festival; Winter Park! Feestelijke muziek, winterse aankleding, maar vooral een warme sfeer maken van Winter Park een fris en vernieuwend festival om te bevriezen in je agenda! Met een eigen main stage en hostings van Kletskoek, Café Costa en Poederbaas is aan diversiteit, alles behalve gebrek tijdens dit geheel nieuwe en ijskoude festival.