Partyflock
 

N8vlinders

concept
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

N8vlinders is een nieuw concept wat volledig in het teken staat van de lekkerste deephouse & geniale techhouse.

Uitgaansagenda N8vlinders

Laatste feest was op donderdag 7 mei 2015: N8vlinders, Malaysia, Val Thorens
Statistieken
8·feesten
8·in het verleden
5·nieuwsberichten
5·winacties
151·bezoekers
111·unieke bezoekers
21Partyflockfans
739Facebooklikes
3·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (39 stemmen)
Nieuws
N8vlinders is weer terug in Rotterdam en wel in de 'tunnel' van Rotterdam, namelijk in Toffler! Deze nieuwe fuif staat garant voor de lekkerste deep -en techhouse door de helden uit de huidige Nederlandse scène oftewel 'the best of both worlds'. N8vlinders haalt op zondag 21 december voor haar tweede editie niemand minder dan ROOG voor een regelrechte underground set. Creatief, drijvend en rollend op zondag het weekend afsluiten!
Op zaterdag 29 november is, na het succes van de eerste editie, het nieuwe concept N8vlinders opnieuw in de tofste locatie van Utrecht, namelijk in de Winkel van Sinkel! Deze nieuwe fuif staat garant voor de lekkerste deep -en techhouse door de helden uit de huidige Nederlandse scène en ver daarbuiten. N8vlinders haalt voor haar tweede editie Erick Eerdhuizen voor een regelrechte underground set. Creatief, drijvend en rollend op zaterdag tijdens dit nieuwe concept in Utrecht!
Oud & Nieuw moet ieder jaar natuurlijk goed gevierd worden en daarom mag Metz zeker niet ontbreken. 'The Real House Event' is altijd op zoek naar nieuwe, inspirerende locaties om het concept, de sfeer en de jaarwisseling van 2014 naar 2015 voor iedereen legendarisch te maken. Na het succes van de XXL editie in het WTC (World Trade Center in Rotterdam) is ervoor gekozen om hier, samen met het fantastische publiek, Metz NYE te vieren op woensdag 31 december!
Op zaterdag 18 oktober start het nieuwe concept N8vlinders in de tofste locatie van Utrecht, namelijk in de Winkel van Sinkel! Deze nieuwe fuif staat garant voor de lekkerste deep -en techhouse door de helden uit de huidige Nederlandse scène en ver daarbuiten. N8vlinders haalt voor haar debuut pionier Benny Rodrigues voor een regelrechte underground set. Creatief, drijvend en rollend op zaterdag tijdens dit nieuwe concept in Utrecht!
N8vlinders
10 september 2014
Op zondag 5 oktober start het nieuwe concept N8vlinders in de 'tunnel' van Rotterdam, namelijk in Toffler! Deze nieuwe fuif staat garant voor de lekkerste deep -en techhouse door de helden uit de huidige Nederlandse scène en een internationale twist om meteen goed van start te gaan. N8vlinders haalt voor haar debuut pionier Mendo uit Spanje voor een regelrechte underground set. Creatief, drijvend en rollend op zondag het weekend afsluiten!