Partyflock
 

Slapen is voor mietjes

afbeelding Slapen is voor mietjes
concept
AdresNederland
Oprichting1 februari 2013
Aanwezigheidfacebookpagesoundcloud
Genres
hardcore
Medewerkers

Uitgaansagenda Slapen is voor mietjes

Laatste feest was op zondag 8 december 2019: Slapen is voor mietjes, Soestdijk II, Eindhoven
Statistieken
19·feesten
19·in het verleden
3·nieuwsberichten
2·video's
1307·bezoekers
905·unieke bezoekers
310Partyflockfans
4.4 KFacebooklikes
138·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (565 stemmen)
Nieuws
Slapen Is Voor Mietjes
4 november 2015
Zondag 15 november is het dan eindelijk zover, de eerste early rave editie van 'Slapen is voor mietjes'! Deze editie zal weer in de vertrouwde club Fifties plaatsvinden, Warriors of the Core en DN Events zullen deze club om toveren tot een ware gabber tempel! Zoals jullie gewend zijn is er uiteraard ook weer een dikke lasershow aanwezig, deze zal verzorgd worden door 'ScanLight lasersystems'. Hier nog even alle info op een rijtje.
Zondag 29 maart 2015 zijn Warriors of the Core en DN Events weer terug met een nieuwe knallende editie van Slapen is voor mietjes. Ook deze editie zal weer plaatsvinden in het vertrouwde club Fifties, in Eindhoven. Deze locatie staat bekend om zijn duistere uitstraling en geluid van hoge kwaliteit.
's Ochtends vroeg wanneer de vogeltjes beginnen te fluiten en de deuren van Club Fifties open gaan, zullen de eerste mainstream beats door de speakers knallen. Vervolgens zullen deze beats worden opgevolgd door de snelle bpms van de uptempo hardcore. Want op zondag 14 december organiseert Warriors of the Core een nieuwe editie van Slapen Is Voor Mietjes.