Partyflock
 

Glow in the Dark

afbeelding Glow in the Dark
concept
Concept van .
SiteSite glowinthedarkgs.com
E-mailinfo@glowinthedarkgs.com
AdresNederland
Oprichtingapril 2017
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudspotifyyoutube
Vroegere namen
  • Glow in the Dark, tot 15 augustus 2020
  • GLOW., tot 1 januari 1970

Informatie

GLOW against the flow.
Trouw blijven we aan de Maassilo, maar waar je bij Glow in the Dark alleen elektronische muziek voorgeschoteld kreeg, krijg je bij GLOW. van techno tot live performances en van urban tot house door je speakers.

Uitgaansagenda Glow in the Dark

Laatste feest was op zaterdag 25 januari 2020: Glow In The Dark, Maassilo, Rotterdam
Statistieken
18·feesten
18·in het verleden
6·nieuwsberichten
52·video's
1·winactie
1391·bezoekers
817·unieke bezoekers
124Partyflockfans
11.9 KFacebooklikes
1·albumfoto
zeer goed·stemresultaat (257 stemmen)
Nieuws
Aanstaande zaterdag zet Glow in the Dark de Maassilo weer op zijn kop met hun Easter Edition. De voetjes gaan tot minimaal 07:00 uur van de vloer met een closing special van Benny Rodrigues.
Op zaterdag 27 oktober 2018 organiseert Glow in the Dark, in samenwerking met Give Soul en VISUAL, een nieuwe editie van Glow in the Dark in de Maassilo.
GLOW
2 december 2016
Het evenement Glow in the Dark slaat op 13 april 2017 een compleet nieuwe muzikale richting in met een nieuw evenement genaamd Glow. Waar voorheen de nadruk lag op elektronische muziek, wordt nu in samenwerking met diverse zaal-hosts de nadruk gelegd op het creëren van 4 verschillende werelden.
Men zegt altijd dat je moet stoppen op je hoogtepunt. Dit is de reden waarom er is besloten dat de aankomende Glow in the Dark 'Halloween Special' de allerlaatste editie wordt.
Dit najaar komt Glow in the Dark met een speciale editie van het evenement in de Maassilo. Voor het eerst zullen ze een Halloween editie organiseren met artiesten als Mr. Belt & Wezol, Deborah de Luca en Alle Farben. Op vrijdag 28 oktober zal de Maassilo hiervoor worden omgetoverd tot "Haunted House".
Glow in the Dark keert terug. Het event dat in het teken staat van house, deephouse en future house komt op 20 februari met een gloednieuwe 'Voorjaarseditie'. De Line-up is inmiddels bekend gemaakt en bevat een Rotterdamse primeur! Benny Rodrigues en De Sluwe Vos zullen namelijk voor het eerst in de Rotterdamse geschiedenis Back to Back draaien. Samen zullen zij de afsluiter verzorgen voor Glow in the Dark 'Voorjaarseditie'.