Partyflock
 

Cruise and Dance

afbeelding Cruise and Dance
concept
Aanwezigheidfacebookpagefacebookpage

Informatie

Cruise and Dance is een uniek evenement op en aan het water, waar je zowel met een eigen boot of over het land naar toe kan gaan!

Cruise and Dance is in 2001 officieus begonnen als een klein feestje, waarbij een groep vrienden met muziek op een aantal boten door Amsterdam naar de Nieuwe Meer voeren om daar een feestje te bouwen. Elk jaar deden meer mensen mee en zo is Cruise and Dance in Amsterdam uitgegroeid tot het jaarlijkse festival wat het nu is. Uniek aan Cruise and Dance is dat het festivalterrein verdeeld is over land en water. Je kan als bezoeker (net als bij alle andere festivals) over het land komen, maar ook met je eigen boot of een speciale Cruise and Dance boot over het water.

Uitgaansagenda Cruise and Dance

Laatste feest was op zaterdag 9 juli 2016: Cruise and Dance, Molenplas, Haarlem
Statistieken
6·feesten
6·in het verleden
2·nieuwsberichten
4·video's
87·bezoekers
79·unieke bezoekers
34Partyflockfans
5.9 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (16 stemmen)
Nieuws
Op zaterdag 19 juli 2014 vindt voor het 13e jaar op een rij het Amsterdamse festival Cruise and Dance plaats. Dit unieke festival aan en op het water kan zowel met eigen boot, als via het land bezocht worden. Cruise and Dance is het enige festival in Amsterdam welke je met eigen boot kunt bezoeken. 1
Op zaterdag 22 juni 2013 vindt voor het twaalfde jaar op een rij het Amsterdamse festival Cruise and Dance plaats. Dit unieke festival aan en op het water kan zowel met eigen boot, als via het land bezocht worden. Cruise and Dance is het enige festival in Amsterdam welke je met eigen boot kunt bezoeken.