Partyflock
 

Thirties

afbeelding Thirties
concept
E-mailflexcited@gmail.com
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

Thirties is hét exclusieve evenement voor dertigers in Zuid Kennemerland! Altijd op een bijzondere locatie, met entertainment, goede muziek van toen tot nu, service zoals BOB service, gratis garderobe, VIP acties, welkomstdrankje en bezoekers van 25-40 jaar.

Uitgaansagenda Thirties

Laatste feest was op vrijdag 1 november 2019: Frank & Nick Reünie, Patronaat, Haarlem
Statistieken
7·feesten
7·in het verleden
3·nieuwsberichten
1·video
2·winacties
10·bezoekers
9·unieke bezoekers
9Partyflockfans
2.1 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (4 stemmen)
Nieuws
"Gezelligste feest van Haarlem!" "Volgend jaar weer!" "Zoveel oude bekenden gezien en ook nieuwe mensen leren kennen!" Zomaar wat uitspraken na de 10e editie vorig jaar, dus we zijn op 1 november terug voor de 11e! Het gekkengetal, dus reken op wat gekkigheid, zoals een 90s guilty pleasure karaoke in de hal bovenin Patronaat Haarlem.
Wil jij wel graag uitgaan, dansen en drinken, maar heb je geen zin, tijd of energie om te wachten tot het donker is? Of je halve zaterdag in bed te liggen? Dan is Thirsty Friday perfect voor jou! 8
Zaterdag 27 februari strijkt hét exclusieve feest voor dertigers voor de tweede keer neer op een van de mooiste locaties van Amsterdam met een fenomenaal uitzicht over onze hoofdstad: Level Eleven naast het Centraal Station! Twee zalen en ideaal bereikbaar voor zowel Haarlemmers, Amsterdammers als mensen daarbuiten. De eerste editie in 2014 was van tevoren uitverkocht en ook deze keer gaat de kaartverkoop hard.