Partyflock
 

ONGPST maar wel lkkr

afbeelding ONGPST maar wel lkkr
concept
AdresNederland

Informatie

Ongpst, Touch, Lick, Push, We don't really care as long as it floats your boat baby ♥

Uitgaansagenda ONGPST maar wel lkkr

Laatste feest was op donderdag 21 november 2019: Ongpst MaarWel Lkkr, NYX, Amsterdam
Statistieken
55·feesten
55·in het verleden
3·nieuwsberichten
264·bezoekers
151·unieke bezoekers
9Partyflockfans
8.2 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (9 stemmen)
Nieuws
Terug van weg geweest is het de hoogste tijd om Vrijdag 13 Januari de boel weer is puberaal te bevlekken in de 7de hemel die men Paradiso noemt. In 2017 doen we niet aan slappe hap en vroegtijdige lozing maar staat Ongpst opnieuw klaar voor een nieuw jaar net te hard door rossen, tongen met de verkering van je ex en jezelf onbeschaamd als slet door het Amsterdamse nachtleven te drukken.
Met het zonnetje op je bol, geluid van kabbelend water, het zand tussen de teentjes en de dreunen van de lekkerste plaatjes mag jij je dit jaar voor de aller-, aller-, allereerste keer wanen in het fruitige sprookje van Zomerfruit. Met een collectief aan feestjes dat weet waar genot te vinden is, worden de fijnste DJ's, meest frisse live-acts en leukste activiteiten samengebracht tot misschien wel het gezelligste festival van je zomer.
Ongpst MaarWel Lkkr
8 oktober 2015
Je zit lekker in je ritme en dit jaar is het voor het eerst dat je jouw goede voornemens wel na komt. Is het alleen jammer dat Ongpst helaas als doel heeft om jou maandelijks op een doordeweekse dag volledig uit je voegen te trekken.