Partyflock
 

Welcome to the Village

afbeelding Welcome to the Village
concept
SiteSite welcometothevillage.nl
E-mailinfo@welcometothevillage.nl
AdresLeeuwarden
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagramspotify

Informatie

Welcome to The Village is drie dagen lang het mooiste kleine dorp van Nederland. Een dorp dat we samen maken, en waar we een goed muziekprogramma van internationaal talent, theater, kunst, lekker en logisch eten en design belangrijk vinden. Het festival wordt georganiseerd door een grote groep jonge freelancers, een heleboel vrienden en meer dan vijfhonderd vrijwilligers.

Uitgaansagenda Welcome to the Village

Laatste feest was op zaterdag 18 juli 2020: Welcome to the Village
Statistieken
15·feesten
15·in het verleden
4·nieuwsberichten
1·fotoshoot
172·foto's
12·video's
156·bezoekers
98·unieke bezoekers
38Partyflockfans
17.3 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (36 stemmen)
Nieuws
Geen driedaags festival in de Groene Ster, maar wel vrolijke festivalsferen in je eigen huis: op zaterdag 18 juli lanceren we Village FM. Een hele dag maken we live radio met mooie verhalen en natuurlijk heel veel muziek van over de hele wereld – van obscure indie tot vrolijke pop, van de hardste hiphop tot cumbia, Kaukasusknallers en Afrikaanse dansmuziek.
Thomas Azier, Raketkanon, The Soft Moon en Husky Loops zijn de eerste namen voor Welcome to The Village 2019.
Het is tijd om je kaartjes binnen te hengelen, want het muziekprogramma voor #wttv16 (15-17 juli) is compleet. Een dikke lijst nieuwe namen, waaronder 2ManyDJs (dj-set), Black Mountain, My Baby, King Khan & The Shrines, Max Meser, St. Paul, Green Hornet, Intergalactic Gary, en Chouk Bwa Libète.
In natuur- en recreatiegebied De Groene Ster, vlak naast Leeuwarden, verrijst van 26 tot en met 28 juli het mooiste kleine dorp van Nederland. Leeuwarder poppodium Asteriks organiseert dan de eerste editie van het festival Welcome to The Village, een festival waarvoor het mythische dorpje van stripheld Asterix als voorbeeld dient. 4