Partyflock
 

Het Partyfeest

afbeelding Het Partyfeest
concept
Concept van .
E-mailinfo@hetpartyfeest.nl
AdresNederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagram

Informatie

Slingers enzo. Met opblaasdingen. En hitjes. Wodka.

Uitgaansagenda Het Partyfeest

Laatste feest was op vrijdag 6 maart 2020: Het Partyfeest, Chicago Social Club, Amsterdam
Statistieken
86·feesten
86·in het verleden
5·nieuwsberichten
4·video's
2·winacties
601·bezoekers
315·unieke bezoekers
27Partyflockfans
6.7 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (61 stemmen)
Nieuws
Op 26 april vindt voor de eerste keer het Koningspracht Nachtfestival plaats. Na verschillende Koningsdagfestivals als Kingsland, Kingsday en Oranjebloesem is Koningspracht het eerste festival dat met Koningsnacht wordt georganiseerd.
Oud en Nieuw vier je met vrienden. Precies om die reden komen Vunzige Deuntjes, het Partyfeest, FISSA by Desperados, Fat Kids Cake, Fiesta Macumba en Pineapple Club op 31 december in de Westerunie bij elkaar om er het feest van het jaar van te maken.
Vier Koningsnacht samen met 25 djs in vier area's met veel bier, vodka, confetti en slingers. Een heus minifestival in de WesterUnie. Hitjes, 90/00, muziek van toen en nu, house, disco, hip hop, trap en nog veel meer. Voor ieder wat Willy's dus.
Vrijdag 27 maart tot en met zondag 5 april viert het Amsterdamse cultuurpodium Sugar Factory haar tienjarig bestaan! Enkele highlights: Kabale und Liebe b2b met Anton Pieëte, Bok Bok, Spartaque, Rancido, Sevdaliza, twee speciale edities van Wicked Jazzsounds, een indrukwekkende audiovisuele liveshow van 2562 & Heleen Blanken, multidisciplinaire theatervoorstelling Get Connected, de VJ Academy workshop en exposities van Sjem Bakkus en Leendert Mulder. De tiendaagse jubileumprogrammering (van zowel de vooravonden als clubnachten) vormt een weerspiegeling van Sugar Factory's verleden, heden en toekomst.
Volgende maand bestaat de Amsterdamse Sugar Factory maar liefst acht jaar en dat kunnen ze niet onopgemerkt voorbij laten gaan! Het weekend van 5 tot en met 7 april wordt dan ook omgedoopt tot een eersteklas verjaardagsmarathon. Er wordt een speciale programmering opengetrokken met nationaal en internationaal muziektalent, waarbij iedereen - van clubgangende nachtvlinders tot radicale huismuissen - zijn hart kan ophalen.