Partyflock
 

Vers Vermaak

afbeelding Vers Vermaak
organisator
Adres3534 BE
Utrecht
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

Vers Vermaak zet zich in voor vernieuwende (verse) initiatieven op het gebied van kunst, cultuur, media en andere vormen van vermaak. Dit doet Vers Vermaak door zowel in eigen beheer als in opdracht van commerciële en niet-commerciële partners unieke interactieve ervaringen te ontwikkelen, produceren en promoten op basis van haar eigen creatieve netwerk.

Uitgaansagenda Vers Vermaak

Laatste feest was op donderdag 1 januari 2015: Blackbox live, NUtrecht, Utrecht
Statistieken
2·feesten
2·in het verleden
2·nieuwsberichten
1·winactie
91·bezoekers
62·unieke bezoekers
12Partyflockfans
1.9 KFacebooklikes
geenstemresultaat (3 stemmen)
Nieuws
Vanaf 5 mei 2015 heeft Utrecht er een festival bij, want dit jaar slaan Elevation Events, Kleiner dan drie en Vers Vermaak de handen ineen om de eerste editie van Vrij Spel Festival te organiseren op het parkeerterrein van Vredenburg Leidsche Rijn. Het muzikale programma is een verrijking voor Utrecht die dag; zo staan onder andere Mano le Tough en George Fitzgerald geprogrammeerd op Vrij Spel Festival.
Op zaterdag 10 mei organiseert Utrechts meest eigenzinnige evenementenmaker Stekker in de Ronda. Vers Vermaak krijgt de eer om de tweede clubnacht ooit in de fonkelnieuwe Ronda van TivoliVredenburg te hosten. Daarvoor hebben de UDen Trechters onder andere DJ Koze, Sebastian Mullaert en Isolée weten te strikken.