Partyflock
 

Brainwash

Brainwash
7 augustus 2019
concept
Concept van .
AdresNederland Nederland

Uitgaansagenda Brainwash

Laatste feest was op zaterdag 30 december 2023: Brainwash, Escape Club, Amsterdam

Statistieken

425·feesten
425·in het verleden
53·nieuwsberichten
5·video's
192·winacties
656·bezoekers
342·unieke bezoekers
3Partyflockfans
2·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (48.2444 stemmen)

Nieuws

Escape is al jaren 'thé place to be' als afterparty na de festivals. En ook deze zomer kan meteen vanaf het terras of het gras de dansvloer op!
Escape in mei
2 mei 2016
Na internationale sterren als Fedde le Grand, Roger Sanchez, Jason Derulo en DJ Chuckie staan de lokale helden in mei centraal bij Escape.
Na internationale sterren als Roger Sanchez, Jason Derulo en DJ Chuckie staat de volgende DJ held al te trappelen: niemand minder dan Fedde le Grand zal Escape gaan rocken op Koningsdag! Maar ook op Koningsnacht en de andere avonden in april kan je los in Nederland's bekendste club. Vanaf nu begint hier je weekend zelfs al op woensdag! Boek op tijd je VIP spot via <vip@escape.nl> of scoor je tickets via de nieuwe website www.escape.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock Of start je avond met een heerlijk etentje en scoor een Diner & Dance ticket!
Afgelopen maand waren Jason Derulo en DJ Chuckie al te gast bij Escape en ook deze maand staan er internationale artiesten geprogrammeerd! Vrijdag 11 maart is Sander Kleinenberg van de partij en vrijdag 25 maart rockt The S-Man, Roger Sanchez, de clubzaal! Boek op tijd je VIP spot via <vip@escape.nl> of scoor je tickets. Als je meer wilt koop dat een Diner & Dance ticket en begin je avond in stijl bij Escape Caffe!
Hou jij je nog aan je goede voornemens, of ben je ze al weer vergeten? Eén ding is zeker, na een avondje Escape heb je je zorgen achtergelaten op de dansvloer! De combinatie van dikke muziek en het allernieuwste op gebied van show, licht en visuals zorgt hier wel voor! Mocht je deze maand iets speciaals te vieren dan kan je <vip@escape.nl> mailen om een exclusieve VIP tafel, een extravagante Skybox of het hagelnieuwe Upperdeck te boeken van waar je een perfect uitzicht hebt op de DJ's en de zaal!
Al bijgekomen van de feestdagen? Want Escape staat niet stil en knalt vanaf 1 januari het nieuwe jaar in met top entertainment van wereld niveau! Het allernieuwste op gebied van show, licht en visuals gecombineerd met de beste muziek = feest! Wil je 2016 echt goed starten dan kan je <vip@escape.nl> mailen om een exclusieve VIP tafel, een extravagante Skybox of het hagelnieuwe Upperdeck te boeken van waar je een perfect uitzicht hebt op de DJ's en de zaal! 1
december is bij uitstek dé feestmaand om te vieren met je beste vrienden! En waar kan je dit beter doen dan in Escape op het Rembrandtplein. Wil je je familie op 5 december of met kerst ontvluchten dan kan dit uiteraard ook. Oudjaar wordt in maar liefst vier zalen gevierd: dat betekent vier feesten voor de prijs van één! Wil je uitpakken deze maand dan kan je <vip@escape.nl> mailen om VIP tafels, een Skybox of het spiksplinternieuwe Upperdeck te proberen vanaf waar je de hele club kan overzien!
Tijdens een speciale editie van Friday Sessions zal niemand minder dan Todd Terry de Escape overnemen! Deze house legende neemt diverse Hollandse helden mee: Lucien Foort, Gabriel & Castellon, Beauriche en ROOG. Kaartverkoop is nu gestart via www.escape.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock. Je kan ook combitickets kopen waar je diner bij Escape Caffe bij in zit!
Tijdens hét internationale dance evenement kan je dé toppers uit de scene van dichtbij beleven in de intieme Escape Club. Zo hosten tijdens het Amsterdam Dance Event o.a. Sander van Doorn, Sunnery James & Ryan Marciano, Laidback Luke, Martin Solveig en Roger Sanchez hun eigen avond aan het Rembrandtplein.
Veel nieuws deze maand! Zo is de ADE line-up bekend, wordt de Escape deLux zaal op dit moment grondig verbouwd en draait resident DJ Frederik Abas tien jaar bij Escape op zaterdag 12 september. En ook deze maand staan de beste artiesten klaar om je van donderdag tot en met zondag te verwennen met de beste house, EDM en bigroom beats!
Na een zinderende juli maand met optredens van o.a. Roger Sanchez is augustus aangebroken! Ook deze maand staan de beste artiesten klaar om je oren te verwennen met de beste house, EDM en bigroom beats. Kortom Escape is dé plek om jouw zomeravonden tot in de vroege uurtjes door te brengen!
Escape is heet deze maand! Verwacht Ibiziaanse sferen binnen dankzij de tropische temperaturen buiten. Aangezien de nachten langer zijn kan je jouw avond zwoel starten op het terras van Escape Caffe. Voor slechts €40 per persoon heb je het Dine & Dance arrangement. 1
Escape is bij de Nightlife Awards uitgeroepen tot beste club van West Nederland en dat wordt gevierd deze maand bij Reveal, HouseRules, Brainwash en Like! Heb jij zelf ook iets te vieren in juni? Boek dan een VIP tafel of Skybox via <vip@escape.nl> 3
Ook in mei staan er weer topartiesten in de bekendste club van ons land bij Reveal, HouseRules, Brainwash en Like. Heb je iets te vieren of wil je iets meer luxe? Boek dan een VIP tafel of Skybox via <vip@escape.nl>. 1
Deze maand is het groot feest in Escape! Zo viert resident en programmeur Raymundo zijn tienjarig jubileum bij Escape, treedt Nelly op tijdens Pasen op zondag 5 april en wordt er op zondag 26 april en maandag 27 april royaal uitgepakt tijdens Kingsnight en –Day!
Eén van de grootste legendes uit de house scene keert eindelijk weer eens terug in Amsterdam. Niemand minder dan Erick Morillo zal vrijdag 6 maart op volledig eigen wijze Escape op zijn kop zetten. Stop zijn sexy, groovy house muziek, een internationaal hoogstaande club als Escape en alle party people van Amsterdam bij elkaar en dan weet je stiekem wel wat er gaat gebeuren. Maar Escape heeft meer in de aanbieding deze maart maand. Reveal, HouseRules, Brainwash en Like bieden elke donderdag tot en met zondag top entertainment naar hartje Amsterdam!
Buiten is het aardig fris en daarom is Escape 2015 erg stevig gestart. Het vijfjarig bestaan van Reveal was een klapper en Laidback Luke knalde 23 januari het nieuwe jaar in! Escape is daarnaast altijd aan het vernieuwen en sinds NYE zijn er speciale verhoogde VIP skyboxes aan de zijkanten van de club aanwezig. Dus wil je een zeer bijzondere clubervaring mail dan <VIP@escape.nl> voor reserveringen. Wees er op tijd bij als je op 6 maart Erick Morillo vanaf het VIP balkon wilt meemaken!
Wat kan je het beste doen als je een hangover hebt? Jawel, gewoon verder feesten! En waar kan je dit beter doen dan in een warme club op het Rembrandtplein in hartje Amsterdam? Escape is altijd aan het vernieuwen en sinds NYE zijn er speciale verhoogde VIP skyboxes aan de zijkanten van de club aanwezig, voor een zeer bijzondere ervaring.
Waar kan je de donkere dagen beter doorbrengen dan in een warme club op het Rembrandtplein in hartje Amsterdam? Met speciale kerstavonden en een spetterend oudejaarsfeest is Escape 'the place to be' in december! 2
Nu de wintertijd is ingegaan is het lekker vroeg donker, ideaal om bijtijds Escape in te duiken! Niet voor niets is Escape al ruim 28 jaar dé hotspot op het Rembrandtplein! Na een Amsterdam Dance Event met vier aansluitende uitverkochte avonden is de toon gezet voor een hete winter. De combinatie van een state of the art geluidssysteem, een festivalwaardige LED-inrichting van 150m2 en de beste (inter)nationale dance artiesten gaat zorgen voor een geweldig clubseizoen!
Meer dan 300.000 bezoekers waarvan ruim 5000 muziekprofessionals, 300+ clubavonden op 80 verschillende locaties, 2000 dj's en een dagprogramma dat bestaat uit een meerdaagse conferentie: dat is het Amsterdam Dance Event! En zoals elk jaar is Escape Club één van de grootste clubs in hartje centrum waar het gebeurt. 1
Escape Club is al ruim 28 jaar de hotspot op het Rembrandtplein en nog steeds alive & kickin'! Met een state of the art geluidssysteem, een festival-waardig LED inrichting van 150m2 en de beste (inter)nationale dance artiesten schaart Escape Club zich onder de beste clubs van ons land. Ook in het nieuwe seizoen zal dit weer blijken, niet in de minste plaats tijdens het Amsterdam Dance Event waar o.a. Martin Garrix een eigen avond zal hosten. Maar Escape Club start met september!
Kick-ass lichtshows, opzwepende danseressen, speciale feesten en thema avonden plus dikke line-ups: in Escape gebeurt het in augustus van donderdag tot en met zondag!
De zomer is nu echt gestart en Escape doet mee! Zwoele lichtshows, opzwepende danseressen, speciale thema avonden en heerlijke line-ups zorgen voor hete avonden in Escape van donderdag tot en met zondag!
Op donderdag bij de EDM sound van Reveal, op vrijdag bij de deep- en techhouse van HouseRules en zaterdag kan je bij Brainwash kiezen uit twee zalen: house of urban/eclectic! Aftoppen kan bij Like op zondag! Kortom voor zomerse beats en magistrale licht- en videoshows hoef je niet perse naar Ibiza meer¦
Deze maand komt er weer een Brainwash XXL aan om tot het ochtendgloren door te feesten! Ideaal als afterparty van een goed festival. En dan lekker afteren op het strand de dag erop. Kortom het zomerseizoen zit eraan te komen en het wordt plaatselijk heet aan het Rembrandtplein met een verfrissend deephouse buitje bij HouseRules!
Escape Club beginnen de maand met een spectaculaire aftermovie van de Neon editie van Reveal op 13 maart! Ook in april gaat het dak eraf met een Kingsnight en Kingsday party én de komst van Toolroom helden Prok & Fitch naar HouseRules!
Ook deze maand staan er weer interessante artiesten geboekt in Escape Club. Zoals HedKandi's Mike van Loon en Roul and Doors van het bekende houselabel Defected. Laat de lente maar beginnen, bij Escape Club schijnt altijd de zon met de heetste house!
Vrijdag 3 januari is Escape's nieuwe wekelijkse clubavond House Rules met veel succes gelanceerd! En deze maand wordt Rae, bekend van haar fantastische Defected live sets, ingevlogen om House Rules bezoekers in februari muzikaal te verwennen.
Na een zeer geslaagd 2013 met optredens van o.a. Snoop Dogg, Armin van Buuren en Fedde le Grand gaat Escape in 2014 spetterend van start: vrijdag 3 januari wordt de nieuwe wekelijkse clubavond HouseRules gelanceerd! Maar eerst wordt er op 1 januari afgetrapt met een mooi nieuwjaarsfeest: NewYearsDay Party!
Het is hoog tijd voor de gure decembermaand, vol feestdagen, waarbij Escape ook uitpakt met twee nieuwe edities van Rulers en een oudejaarsfeest met vijf zalen!
Dankzij headliners als Armin van Buuren, Sander van Doorn, Fedde le Grand, The Shapeshifters, Sidney Samson, Kenny Dope én Roger Sanchez kan je vijf nachten op rij los en genieten van de beste muziek, de indrukwekkendste visuals en dikste shows in de mooiste locatie! Amsterdam Dance Event @ Escape: los van 16 tot en met 20 oktober! 1
De zomer is voorbij, tijd om weer de clubs in te duiken! Escape Club verwelkomt als EDM hotspot wekelijks duizenden partygangers aan het Rembrandtplein en heeft ook in september weer veel moois voor je in petto. Zo is er een nieuwe zondagavond, Like en verwelkomt Raymundo op Brainwash de Engelse Toolroom helden Prok & Fitch! 5
Met dit heerlijke weer van de laatste dagen kan je op het strand heerlijk opwarmen voor een zwoele avond in Escape! Want voor dat echte vakantiegevoel hoef je niet ver weg te vliegen, in Escape is er elk weekend een internationale vibe met de beste EDM artiesten!
We're up all night to get lucky...De mannen van Daft Punk beschrijven het perfect, de zwoele en lange zomernachten zijn weer begonnen! Deze maand you are getting lucky at Escape, met o.a. DJ Raymundo's Birthday Bash op 27 juli! Can you feel it?!
Waarom nog naar Ibiza waar de drankjes peperduur zijn? De Ibiza experience heb je ook in hartje Amsterdam waar top DJ's elk weekend de sterren van de EDM hemel draaien! Deze maand o.a. Firebeatz en René Amesz (Stealth)! En op donderdag bij Reveal is je biertje slechts €2 dus tel uit je winst. 2
De lente is nu echt begonnen! T-shirtjes en rokjes kunnen weer uit de kast en Escape heeft daarom een zwoel programma voor je in mei met o.a. Dennis Ruyer (538 Dance Department) bij Brainwash en ook Reveal pakt weer elke donderdag uit op de populairste studentenavond van Amsterdam. Spring is in the air! 1
De zaterdagavond van Escape is al jaren op rij dé populairste en langstlopende clubavond van onze hoofdstad en ook Koninginnenacht en -dag zijn altijd legendarisch. Het is dit jaar de laatste dag en nacht van Bea en daarom wordt er in april extra uitgepakt. met een oranje tintje uiteraard!
Ook deze maand staan er weer top DJ's in de beste club van Amsterdam! Resident Raymundo heeft namen als Billy the Kit, ROOG en Mark Junior uitgenodigd in de booth om er net als elk weekend tijdens Brainwash een groot feest van te maken! 2
De sneeuw is gesmolten, het wordt weer warmer én der hangt liefde in de lucht. Daarom organiseert Escape een speciale Valentijnsparty op vrijdag 15 februari met een 'all female line-up': Femmes de Valentine! Ook bij Brainwash kan er deze maand volop geflirt worden. 1
Na een geweldig 2012 waarin Escape bij de Nightlife Awards werd uitgeroepen tot beste club van West Nederland is het alweer bijna 2013! En het jaar begint goed na NYE @ Escape: op 1 januari is er namelijk Hang Over! Dus heb je nog niet genoeg gehad dan kan je het jaar goed beginnen in Escape.
2012 Was een mooi jaar en november was helemaal een mooie maand want Escape viel opnieuw in de prijzen. Bij de Nightlife Awards werd Escape uitgeroepen tot populairste club van West Nederland! Het vizier is nu gericht op december, met een nieuwe Femmes Fatales, dikke Brainwash edities en een klapper van een NYE party, één van de grootste feesten van Amsterdam! 1
Nadat iedereen is bijgekomen van het Amsterdam Dance Event is het tijd voor november. Buiten is het koud maar binnen stijgt de temperatuur bij Amsterdams meest populaire zaterdagavond! Zaterdag 3 november heeft Raymundo JoeySuki en Miss Bunty uitgenodigd om Escape te komen rocken. 1
De zomer is weer voorbij, tijd om weer de droge en warme clubs in te duiken! En waar kan je je weekend beter beginnen dan bij Escape, één van de bekendste en oudste clubs van ons land? 1
Voor augustus is weer een mooi Brainwash programma in elkaar gezet én de Escape app is vanaf nu op Android verkrijgbaar.
Na het strand, festival of terras hoef je deze zomer nog niet naar huis: Escape Club opent haar deuren elke donderdag tot en met zondag zodat je het maximale uit je zomer kan halen! Bar & Kitchen Van Rijn opent daarnaast in juli, Raymundo viert zijn verjaardag én ergens in juli zal Reveal de magische meilpaal van 100.000 bezoekers gaan halen. Er gebeurt weer genoeg dus komende maand in Escape Club! 1
Deze zomer hoef je niet naar Ibiza voor de ware house experience, elk weekend beleef je die gewoon in hartje Amsterdam bij Escape Club! Ook voor heerlijk eten kan je hier terecht: zowel bij Escape Caffe als de nieuwste hotspot Van Rijn die de eerste week van juli opent aan het Rembrandtplein. 1
De zomer komt er nu echt aan, want in mei leggen alle vogels een ei! En ook jij kan je ei goed kwijt, en wel op de dansvloer van Escape Club. Dompel jezelf onder in een surrealistische omgeving met verpletterende lichten, magistrale visuals, oogverblindende effecten en uiteraard geweldige muziek! 1
Escape weet wat jij wilt: een goed feest elk weekend! Even weg uit de sleur en je onderdompelen in een surrealistische omgeving met verpletterende lichten, magistrale visuals, oogverblindende effecten en goede muziek! 1
Maart is een mooie maand om je brain eens even goed te washen: jezelf opmaken voor de lente zodat je fris de zomer in kan! 1
Escape in februari
2 februari 2012
Ook in februari knalt de beste club van Nederland verder het nieuwe jaar in! De nieuwe zaterdag clubavond Brainwash krijgt steeds meer aanhangers en dat is niet zo gek.
Na een heel mooi jaar waarin het vijfentwintigjarige bestaan van Escape uitgebreid gevierd is en als klap op de vuurpijl de prestigieuze Nightlife Award voor beste club van Nederland binnen is gehaald gaat Escape fris van start in januari 2012!
Escape in december
1 december 2011
Afgelopen maand is Escape tijdens de prestigieuze Nightlife Awards uitgeroepen tot beste club van Nederland! Ook start er vanaf december een nieuwe avond in Escape, wordt er een nieuwe locatie geopend en is er een spectaculaire afsluiting van 2011 gepland. 1