Partyflock
 

Jongens van de Wereld

afbeelding Jongens van de Wereld
organisator agency
AdresSarphatistraat 370
1018 GW
Amsterdam
Nederland
KvK58385010
Oprichting7 juli 2013
Aanwezigheidinstagramsoundcloud

Uitgaansagenda Jongens van de Wereld

Laatste feest was op vrijdag 18 oktober 2019: Todd Terry & Friends, Chin Chin Club, Amsterdam
Artiesten
Daniel Spanjaard
Martín Lucas
Moose
Osman Beats
Sombro
Somethink Good
Statistieken
108·feesten
108·in het verleden
6·artiesten
23·nieuwsberichten
18·video's
9·winacties
2417·bezoekers
1198·unieke bezoekers
8Partyflockfans
zeer goed·stemresultaat (191 stemmen)
Nieuws
8 juli is het eindelijk zover en wordt het gras langs de oever van de Middelwaardse plas betreden door duizenden levensgenieters die het betere leven komen proeven op By the Creek.
By the Creek brengt 'daar waar het leven beter' is op 8 juli 2017 naar Utrecht en heeft hiervoor grote namen als Speedy J, Broederliefde, Bicep, Eats Everything en Optimo uitgenodigd.
By the Creek keert na het geweldige succes van afgelopen jaar op 8 juli 2017 terug naar haar favoriete spot aan het water: Recreatieterrein Middelwaard, vlakbij Utrecht.
Op 9 juli 2016 wordt recreatieterrein Middelwaard nabij Utrecht omgetoverd tot By the Creek Festival. ZeeZout, Vunzige Deuntjes, KLEAR en BASIS komen hier samen voor een onvergetelijke dag in de natuur. Met elk een eigen stage zetten zij de perfecte combinatie tussen house, r&b, hiphop, techno en beats neer.
Zaterdag 13 februari staat het 2 jarig bestaan van KLEAR op de kalender. Net als vorig jaar wordt het in De De Marktkantine gevierd. De line-up bestaat uit een combinatie van vernieuwende internationale acts als Maribou State, Gravez, Sam Tiba en Oshi: en Amsterdam all time heroes The Flexican, FS Green, Full Crate, Jarreau Vandal, Vic Crezée en Siroj.
'Todd the God', 'God Terry', 'Godd Gerry'. Alleen zijn bijnaam al spreekt boekdelen. Groots als hij is houdt hij het ook graag klein: tijdens Amsterdam Dance Event is hij op 16 oktober '15 met al zijn vrienden - Gregor Salto, Michel de Hey, Junior Sanchez, om er maar eens een paar te noemen - in VLLA te vinden. Met maximaal 300 andere geluksvogels en gratis entree.
Een uit de hand gelopen hobby van een groep jonge vrienden is in twee jaar tijd uitgegroeid tot een volwassen organisatie. Ooit begonnen met een illegale bosrave en vandaag de dag verantwoordelijk voor evenementen als KLEAR en Wicked Jazzsounds Festival. Jongens van de Wereld bestaat twee jaar: reden genoeg voor een feestje in Canvas.
Over een maand staat Amsterdam geheel in het teken van een van 's werelds grootste elektronische muziek festivals: Amsterdam Dance Event. KLEAR mag niet ontbreken en heeft dit jaar een Bondax & Friends special op het programma staan, in De Balie, met onder meer Bondax, Darius en Karma Kid.
Net als bij veel andere festivals gooide de slechte weersomstandigheden afgelopen zaterdag roet in het eten bij Klamme Handjes Festival. De afgelopen dagen heeft de organisatie met man en macht gewerkt aan een nieuw festival en het resultaat mag er zijn: Klamme Handjes Festival 2015 zal alsnog plaatsvinden, en wel op zondag 6 september, in het Diemerbos. 6
Na een uitzinnige 1 Year Anniversary, de aankondiging van KLEAR op Amsterdam Open Air en de eerste geslaagde editie van KLEAR Live met The Gaslamp Killer, presenteert KLEAR op vrijdag 8 mei de legendarische Bonobo GB 1