Partyflock
 

Crazy Sexy Cool

afbeelding Crazy Sexy Cool
concept
Concept van .
SiteSite crazysexycoolfestival.nl
E-mailinfo@trwevents.com
AdresNederland
Oprichting2008
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloud

Informatie

It's crazy, it's sexy and it's cool! Dit zijn de trefwoorden van het evenement dat gegarandeerd spektakel brengt! De Maassilo in Rotterdam is de onbetwiste thuishaven met een paradijs vol met jouw favoriete dj's. Wat kan je van Crazy Sexy Cool verwachten? Veel dj's en live-acts, verschillende zalen, een chill-out en een gedeelte waar je tijdens de avond lekker kunt genieten van verschillende hapjes. Klaar voor de start? Af! De evenementen van Crazy Sexy Cool zijn in korte tijd uitgegroeid tot populaire feesten in Rotterdam en wijde omstreken. Een groot aantal edities was dan ook compleet uitverkocht.
26 oktober 2019
Foto's, Crazy Sexy Cool, 26 oktober 2019, Zuiderpark, Rotterdam
27 oktober 2018
Foto's, Crazy Sexy Cool, 27 oktober 2018, Zuiderpark, Rotterdam
2 februari 2013
Foto's, Crazy Sexy Cool, 2 februari 2013, Maassilo, Rotterdam
29 april 2012
Foto's, Crazy sexy cool, 29 april 2012, Bloomingdale, Bloemendaal aan zee
28 januari 2012
Foto's, Crazy Sexy Cool, 28 januari 2012, Maassilo, Rotterdam
3 september 2011
Foto's, Crazy Sexy Cool, 3 september 2011, Maassilo, Rotterdam
5 maart 2011
Foto's, Crazy Sexy Cool, 5 maart 2011, Maassilo, Rotterdam
7 maart 2009
Foto's, Crazy Sexy Cool, 7 maart 2009, Maassilo, Rotterdam
Nieuws
Goed nieuws voor de fans van Crazy Sexy Cool Festival, dankzij het garantiefonds van de overheid kan de organisatie starten met de voorbereidingen van het Rotterdamse festival. Vrijdag 26 februari starten ze met de verkoop van de laatste tickets. Het festival verwelkomt in 2021 onder andere Broederliefde, Lil Kleine, Jonna Fraser, Josylvio, Tabitha & Rolf Sanchez.
31 december stream je Bizzey, Poke, La Fuente, Dyna & meer van 21:00 tot 01:00 tijdens de livestream van Crazy Sexy Cool Festival. De stream doet geloven dat deze artiesten op een enorm cruiseschip vol vuurwerk naast de Erasmusbrug in Rotterdam optreden, maar niks is minder waar. Door middel van een greenscreen en digitale nabewerking weet de organisatie een spectaculair decor te creëren waarbij kijkers thuis toch in een feeststemming komen. 2
Crazy Sexy Cool organiseert elk jaar het grootste outdoor Halloween festival van Nederland, met verwarmde en overdekte festivaltenten en bloedstollende scarezones waar bezoekers het uitgillen van angst. Vanwege COVID-19 kan de outdoor editie niet doorgaan, maar dat betekent niet dat ze Halloween in 2020 zomaar voorbij laten gaan. Op zaterdag 31 oktober stream je in heel Rotterdam en ver daarbuiten van 20.00 tot 22.30 artiesten zoals Jessica Joan, DRashid, Irwan, Vaiks & Row en Benn & Paul.
Crazy Sexy Cool Festival gaat in verband met COVID-19 niet door in het Zuiderpark. Om de dag niet zomaar voorbij te laten gaan organiseren ze een Digital Home Festival. Op zaterdag 1 augustus stream je in heel Rotterdam en ver daarbuiten tussen 20.00 – 23.00 uur artiesten zoals: Dyna, Leroy Styles, Chico Rose, Biggi ft. Elton Jonathan & DJ Superior. Tijdens deze drie uur durende stream worden er veel prijzen weggegeven zoals een gin-pakket, €100,- aan munten, een eigen dixie én een fotoshoot op CSC festival 2021! 1
De organisatie van Crazy Sexy Cool lanceerde zojuist de eerste namen voor de komende editie, welke op 1 augustus plaats gaat vinden in Rotterdam. Het festival verwelkomt in 2020 onder andere Broederliefde, Lil Kleine, Jonna Fraser, Josylvio, Tabitha & Rolf Sanchez.
De meeste sprookjes eindigen met: "ze leefden nog lang en gelukkig." Maar dat deden ze zeer zeker niet tijdens de 3e outdoor editie van het Crazy Sexy Cool Halloween festival. Waar 5 scare zones waren ingericht om bezoekers knikkende knietjes te bezorgen. Één daarvan stond in het teken van vervloekte sprookjes, waarbij tevens scare actors werden ingezet. Naast alle Halloween elementen bood het festival haar bezoekers 3 indoor podia waar House & Urban werd gedraaid.
Het grootste outdoor Halloween festival van Nederland gaat over iets meer dan een week van start. Dit jaar zijn op Crazy Sexy Cool onder meer Jebroer, Freddy Moreira, Afro Bros, The Partysquad en Snelle te zien. Ook huisvest het festival 5 bloedstollende scare zones waar scare actors de Halloween beleving compleet zullen maken.
Je bent in je eentje het donkerste deel van het park ingestuurd. Enkel het knipperende licht van je lantaarn wijst je de weg. Je voelt ogen naar je loeren Wat schuilt er in het donker? Voetstappen komen dichterbij tot je de hete adem van het wezen achter je in je nek voelt. Durf jij nog om te kijken? Op 26 oktober gil je het uit van angst tijdens Crazy Sexy Cool Halloween in Rotterdam. Het grootste outdoor Halloween festival van Nederland met scare zones én optredens van o.a. Jebroer, The Partysquad, Yung Felix, Freddy Moreira, Dopebwoy, Jayh & Snelle.
15.000 muziekliefhebbers kwamen deze dag samen om te genieten van nationale én lokale artiesten. Verdeeld over vijf area's stonden o.a. Kris Kross Amsterdam, Frenna, Leroy Styles, Quintino en Tabitha geprogrammeerd. Van zomerse Urban vibes tot knallende House tussen de palmbomen: het was één groot party paradise.
Op 3 augustus meren de beste artiesten aan in Rotterdam voor een gloednieuwe editie van Crazy Sexy Cool. Het festival typeert zich door de uitbundige thema's en bijbehorend entertainment. Dit jaar staat in het teken van Treasure Island. Naast de beste (live) acts worden bezoekers ondergedompeld in een avontuurlijke wereld vol zeemeerminnen, palmbomen en piratenschepen.