Partyflock
 

Klamme Handjes

afbeelding Klamme Handjes
concept
E-mailpieter@klammehandjes.nl
AdresNederland
Oprichting24 maart 2012
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloud

Informatie

Klamme Handjes staat voor feestjes waar de bezoekers zich helemaal thuis kunnen voelen. Op onze feesten is het ons doel om jullie leven even zo fijn mogelijk te maken. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich zo goed mogelijk voelt en onbezorgd kan dansen en chillen.

Uitgaansagenda Klamme Handjes

Laatste feest was op vrijdag 18 oktober 2019: Todd Terry & Friends, Chin Chin Club, Amsterdam
Statistieken
37·feesten
37·in het verleden
6·nieuwsberichten
2·video's
4·winacties
1035·bezoekers
571·unieke bezoekers
48Partyflockfans
7.6 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (38 stemmen)
Nieuws
Net als bij veel andere festivals gooide de slechte weersomstandigheden afgelopen zaterdag roet in het eten bij Klamme Handjes Festival. De afgelopen dagen heeft de organisatie met man en macht gewerkt aan een nieuw festival en het resultaat mag er zijn: Klamme Handjes Festival 2015 zal alsnog plaatsvinden, en wel op zondag 6 september, in het Diemerbos. 6
Met haar drie jarig bestaan in het vooruitzicht, maakt Klamme Handjes zich op voor Het Festival. Op zaterdag 25 juli vindt het Klamme Handjes Festival plaats in het Diemerbos. 1
Na een uitermate geslaagde en uitverkochte 90's edition in de WesterUnie, viert Klamme Handjes op 3 april haar derde verjaardag. De laatste editie voor Klamme Handjes Festival vindt wederom plaats in de welbekende fabriekshal. Tijdens de derde verjaardag worden bezoekers mee op reis genomen richting de tropen.
Na een uitermate geslaagde en uitverkochte Klamme Handjes in de WesterUnie, vindt er op 30 januari wederom een editie plaats in de welbekende fabriekshal. Ditmaal staat de eerste Klamme Handjes van 2015 volledig in het teken van de jaren negentig, zowel in muziek als aankleding.
Na de succesvolle uitverkochte editie van vorig jaar keert Klamme Handjes Festival terug naar Amsterdam. Op zaterdag 26 juli organiseert Jongens v/d Wereld dit eendaagse festival in het Diemerbos, in Amsterdam Zuid-Oost. Zwarte Koffie, de succesformule in Paradiso, host de tweede stage.
Donderdag 24 april vindt de laatste Klamme Donderdag plaats. Helaas komt aan al het goede een eind. Nog één keer wordt de Club Up en De Kring volledig afgebroken. De Klamme Donderdag is klaar voor de volgende stap.