Partyflock
 
afbeelding BITCH
organisator concept
AdresNederland
Aanwezigheidfacebookpage

Uitgaansagenda BITCH

Laatste feest was op zaterdag 1 februari 2020: BITCH, North Sea Venue, Zaandam
aftermovie
B.I.T.C.H.
'18

promo
aftermovie
B.I.T.C.H
'17

trailer
B.I.T.C.H.
'17

aftermovie
B.I.T.C.H.
'17

trailer
B.I.T.C.H
'17

aftermovie
B.I.T.C.H.
'16

aftermovie
B.I.T.C.H. Festival
'16

Nieuws
Een keer in de zoveel jaar organiseert de B.I.T.C.H organisatie een leuke zomer party en afgelopen weekend was het zover. Door de wisselende weersomstandigheden hadden wij een grote tent neergezet van 40 bij 20 meter. Dat het weer toch zo mooi zou worden in de namiddag had niemand kunnen dromen. Het B.I.T.C.H familie gevoel kwam goed tot zijn recht. Iedereen was gelijkgestemd en samen maak je het feest. Dat unieke B.I.T.C.H familie gevoel heeft er voor gezorgd dat de reacties weer vol lof waren.
Voor de mensen denken dat B.I.T.C.H summer party al uitverkocht is, is er goed nieuws want het blijkt dat er nog 131 kaarten op jullie liggen te wachten! De online verkoop was binnen 2 dagen uitverkocht. Daarna namen de fysieke winkels het over.
Crazyland is alweer 2 weken geleden en nog steeds praten de mensen er over na. Met deze mooie aftermovie krijgen de mensen alweer zin in de volgende feesten. En al duurt dat nog even. de feesten zullen weer net zo leuk worden en gaan ook zeker ruim van te voren uitverkocht.
Crazyland was weer een lekker feest met alles wat nodig is om het geweldig te vinden. De mensen hebben gestemd achteraf en zowel op Partyflock als op SDC staat het feest als geweldig omschreven. Dank daarvoor. Nu de lente gaat aanbreken en de vogels weer zingen in de ochtend krijg je ook weer zin in de festivals.
Laatste belangrijke punten B.I.T.C.H 2 februari. Kom op tijd! B.I.T.C.H 15 juni laatste kaarten bij vvk winkels. 2
B.I.T.C.H summer editie op 15 juni was in een paar dagen al online uitverkocht! Nu zijn er nog wat kaarten bij onze voorverkoop winkels door Nederland. Deze winkels staan klaar voor u om deze week de kaarten te verkopen. Let op de kaarten worden vanaf maandag uit gereden en dat kan tot zaterdag duren. Houd het goed in de gaten en bel de winkels wanneer zij denken dat de kaarten er liggen.
B.I.T.C.H festival komt terug in 2019 op 15 juni ! B.I.T.C.H festival is het meest gevraagde feest bij onze vaste bezoekers. Het feest was voor het laatst in 2016. Maar nu komt het weer terug op de Hemkade in **Zaandam. De laatste keer met B.I.T.C.H indoor in februari was de voorverkoop in een dag uitverkocht. 2
Dat B.T.C.H. een heel populair feest is , dat weet onderhand heel Nederland. Al 15 jaar timmert dit feest aan de weg en in die 15 jaar tijd is ieder feest op rij uitverkocht. 7
Aanstaande B.I.T.C.H moet nog komen maar nu al gaan we beginnen met de voorverkoop van de oktober editie. Speciaal omdat het feest altijd binnen no time uitverkocht is. Zet morgen 12 uur in je agenda. De voorverkoop gaat altijd heel snel. 3
Ja lieve mensen, B.I.T.C.H staat weer voor de deur. 2 x per jaar kun jij je uitleven in een paradijs van mooie sexy mensen die allemaal voor een ding komen. Een heerlijk stout feest bezoeken waarin respect hoog in het vaandel staat. En ja B.I.T.C.H is populair zo is het feest al jaren altijd ver van te voren uitverkocht.

6 waarderingen

Beatz Per Marco
Ge-wel-dig ! No need to say more….­ B.­I.­T.­C.­H is en blijft the numer 1 fetish party from Holland ! Thx voor alle support in de Prikkelz en Clinic area… op naar 1-2-2020 !!
Lion Es
THE best
Lust for Life
Goed team, oog voor verandering, topfeest!
laura
zeer goed
Ban
nu nog populair maar ''verspeel je hand niet.­ '' Weldra keert het tegen je Mike!
Graag wat minder mensen toelaten

5 opmerkingen

alleen wat een schandalige door-bitches.­ Ik heb ze mensen er echt uit zien gooien (!) omdat ze 1% niet naar genoegen waren gekleed.­ (En ik kom er al jaren.­).­
Ook een belachelijk dat je 3 keer door zogenaamde portiers ondervraagd wordt.­ Dat is niet leuk meer.­
Er zijn ook andere leuke feesten.­ En dan wordt je als vee langs de lockers geleid waar een enorme opstooping is en je je bijna verbrand aan het warmtecanon met een open vuur.­ Een hele slechte organisatie !!
Dit word mijn eerste fetish party, mijn outfit is compleet nu en nog een paar nachtjes slapen.­
We hebben er erg zin in.­
Wij hebben er zin in! 😍
Ik zoek nog kaartjes.­ App of bel me als je ze kwijt wilt.­ 0614190052
Wij zoeken nog een couple ticket voor 1 februari, VIP of normaal, wie wil van z'n kaartje af? App me maar even op +­31-6-307 37 953.­ Alvast dank! Magura