Partyflock

komm schon Alter

 

komm schon Alter

komm schon Alter (afbeelding)
organisator
SiteSite kommschonalter.de
AdresAmsterdam
Nederland
Oprichting15 september 2012
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloud
Medewerkers
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda komm schon Alter
Laatste feest was op vrijdag 19 oktober 2018: komm schon Alter, Taets Art and Event Park, Zaandam
Statistieken


x
24·feesten
24·in het verleden
6·nieuwsberichten
1·winactie
703·bezoekers
429·unieke bezoekers
140Partyflockfans
17.1 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (145 stemmen)
Nieuws
Op vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober host komm schon Alter twee nachten tijdens ADE in de Singel Studios in Amsterdam. Omdat het event vorig jaar zes weken voor aanvang was uitverkocht, besloot de organisatie (ksA i.s.m. Chasing the Hihat) dat het tijd werd om het concept de groeiruimte te geven die het nodig heeft.
Op 9 juni aanstaande vindt komm schon Alter Das Festival plaats in de Tuinen van West. Het enige festival dat een leeftijdsgrens hanteert van 24 jaar en ouder heeft dit jaar weer een aantal extra aanvullingen op het underground deep house en technoprogramma.
Op 9 juni zal de tweede editie van 24+ festival komm schon Alter plaatsvinden in de Tuinen van West. Onder het mom van motto: 'Because you're never too old to party' heeft de organisatie dit jaar een hele speciale gast uitgenodigd; namelijk house opa Johan de Vries, die samen met 2 DJ's zal komen draaien op één van de stages. 2
komm schon Alter
10 maart 2017
Op 10 juni brengt komm schon Alter een tiental van nationale en internationale deep house & techno-acts naar de bühne, tijdens 'komm schon Alter, das festival' in Amsterdam.
De compleet gerenoveerde club WesterUnie beleeft dit jaar haar achtste ADE en heeft een nog uitgebreider ADE-programma weten samen te stellen dan ooit te voren. Met ruim 10.000 bezoekers tijdens zes feesten op vijf avonden zullen 98 dj's garant staan voor 149 uur lang feest in de WesterUnie en haar aangrenzende zalen, de WesterLiefde, het Westergasterras en het Transformatorhuis.
WesterUnie en komm schon Alter slaan op zaterdag 17 oktober de handen ineen voor een superdikke ADE (Amsterdam Dance Event) special! In totaal vult de organisatie vier zalen met vier verschillende labels, waaronder het vijftoenjarig jubileum van het Duitse Moon Harbour.