Partyflock
 

Free Your Mind Festival

afbeelding Free Your Mind Festival
concept
SiteSite freeyourmindfestival.nl
E-mailinfo@freeyourmindfestival.nl
AdresStadsblokkenweg 1
Arnhem
Nederland
Oprichting29 juni 2004
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudyoutube

Informatie

Free Your Mind festival vond voor het eerst plaats in 2004. De naam Free Your Mind is ontstaan om de plek waar het festival gehouden wordt, de historische grond aan de oevers van de Rijn. Dit is de plek waar, tijdens de tweede wereldoorlog, de slag om Arnhem is uitgevochten. Historische grond waar nu 1 keer per jaar duizenden feestgangers vrij kunnen feesten.
Nieuws
Who is ready for summer 2020? We just couldn't wait for this year's Free your Mind Festival!
Free Your Mind is een festival dat zich richt op de dromers onder ons. Als één van de eerste en meest gevestigde dancefestivals in Nederland blijven ze innoveren en grenzen verleggen. De Nederlanders hebben zeker meer te bieden dan alleen het gebied rondom Amsterdam en ze blijven dit bewijzen door nog steeds het snelst groeiende underground festival in het oosten te zijn. Na een prachtig 15-jarig jubileum en na het organiseren van meerdere evenementen gedurende het afgelopen jaar, is het weer tijd voor haar jaarlijkse festival in Arnhem.
Op 26 & 27 April verandert Arnhem weer in één groot festivalterrein met vrijmarkten, café's en feesten. De dance organisatie Free Your Mind bekend van hun jaarlijkse festival op de Stadsblokken is er dit jaar ook weer bij! Vorig jaar werd hun Koningsdag debuut zeer goed ontvangen met ruim 2000 bezoekers op dit gratis evenement op het Roermondsplein.
Free Your Mind is een festival dat zich richt op de dromers onder ons. Als één van de eerste en meest gevestigde dancefestivals in Nederland blijven ze innoveren en grenzen verleggen.
Na een groots succes dit jaar met hun Elementenstraat overname kondigt Free Your Mind haar vervolg aan voor dit jaar op 9 Februari 2019!
Op 26 en 27 april zal op het Roermondsplein in Arnhem de eerste editie plaatsvinden van Free Your Mind Orange Edition. 1
16 Maart zal het eerste feest zijn in een reeks evenementen die in 2018 plaatsvinden om het 15 jarig bestaan van Free Your Mind Festival te vieren. 1
Free Your Mind heeft in het kader van het 15 jarige jubileum twee evenementen aangekondigd voor Koningsdag 2018.
Eén van Nederlands langst lopende en meest invloedrijke festivals Free Your Mind Festival kondigt de line up voor hun 15 jarige jubileum aan.
Na een aantal geslaagde edities, keert Free Your Mind Festival terug op 3 juni om zijn 14e verjaardag te vieren met alle festivalgangers uit heel Nederland!