Partyflock
 

One of the Guys

afbeelding One of the Guys
organisator
SiteSite oneoftheguys.events
E-mailinfo@oneoftheguys.events
AdresSchijndel
Nederland
KvK75386232
Oprichting15 september 2010
Aanwezigheidfacebookpageinstagram
Vroegere namen
  • Inside Out Events, tot 4 augustus 2021

Informatie

De organisatie One of the Guys is ontstaan door drie creatievelingen, Tom Box, Loyce Peijnenburg en Jasper van de Wouw, die samen een bepaalde visie hadden voor het organiseren van een event. Het doel is: het initiëren, coördineren, organiseren en promoten van evenementen in het hele land.

De evenementen betreffen hoofdzakelijk indoor feesten en festivals die wij voor diverse doelgroepen uit de regio organiseren. Deze evenementen worden of door ons zelf georganiseerd of in samenwerking met andere partijen die hetzelfde doel nastreven.

Join the movement en we zien jullie graag terug op onze evenementen.
Nieuws
De evenementenbranche heeft het dit jaar bijzonder zwaar door het coronavirus. Maar deze periode biedt ook ruimte voor nieuwe ideeën. Dat er juist in moeilijke tijden mooie initiatieven ontstaan, blijkt wel uit het goede nieuws dat Bromios Event Crafters -de organisator van festival WiSH Outdoor Nederland- zijn krachten gaat bundelen met de evenementenorganisaties Event Warehouse (bekend van onder meer Paaspop en van WE ARE ELECTRIC) en One of the Guys (bekend van o.a. Paperclip). De drie bedrijven gaan hun kennis en ervaring in de toekomst aanwenden voor de organisatie van WiSH Outdoor Nederland; één van de mooiste en succesvolste festivals van Nederland.
Elsom Open Air Groeit
24 januari 2018
Wat begon als een jubileumfeest is in twee jaar tijd gegroeid naar een regionaal cross-over festival met bezoekers uit de grote Kempen. Het is prachtig om te zien dat je binnen twee jaar groeit van 1700- naar 2500 bezoekers. 1
Hardlab is back
23 januari 2018
Voor de tweede keer opent Hardlab de deuren van haar laboratorium! Het Veldhovense hardstyle event keert terug in evenementencomplex De Heiberg.
Naar aanleiding van het 40 jarig bestaan in 2016 besloot de Reuselse discotheek El Sombrero vorig jaar haar eigen festival te organiseren.
Vorig jaar bestond El Sombrero veertig jaar. Een feest wat een heel weekend lang gevierd is. El Sombrero kijkt terug op een periode met veel hoogtepunten en legendarische avonden. Nu is het tijd voor een volgende stap! El Sombrero organiseert op 21 mei 2016 een eigen festival: Elsom Open Air! 3