Partyflock
 

Elegance Luxury NightLife

Oprichting20 juli 2012

Uitgaansagenda Elegance Luxury NightLife

Laatste feest was op zondag 10 augustus 2014: Elegance Luxury, Vroeger, Bloemendaal aan zee
Statistieken
6·feesten
6·in het verleden
8·nieuwsberichten
2·video's
3·winacties
83·bezoekers
75·unieke bezoekers
1Partyflockfan
1.9 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (17 stemmen)
Nieuws
Op zondag 10 augustus strijkt Elegance neer in haar zomerse thuisbasis Beachclub Vroeger, waarmee het Bloemendaalse strand opnieuw rijkelijk belegd wordt met al haar luxueuze nightlife-ingrediënten.
Met de zomer in aantocht vormt het strand een perfect toneel voor de opwachting van muzikale Dutchies. Pak zelf de hoofdrol en geniet op zondag 20 juli mee van smaakvolle EDM ingrediënten. Baan een weg richting jouw spot op de dansvloer van Beachclub Vroeger en laat je hier op zomerse wijze in extase brengen door alles wat Get Dutched voor jou in petto heeft.
Voetballers, kunstenaars, hockeysters, acteurs en deejays. Ons kleine kikkerlandje waant zich terecht trots met vele helden op diverse vlakken! En als we nog verder inzoomen op de muzikale hoek, zien we hoe de Nederlandse deejays als ware iconen op internationale grote events prijken en dat 'onze' artiesten toch maar mooi genoteerd zijn op elke EDM hitlijst die de global revue passeert. En dat verdient een één-tweetje. Get Dutched: gathering fanatics to celebrate the music!
Een eerbetoon voor alle muzikale helden van Nederlandse bodem! 'We' maken dikke beats, keiharde remixes en dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Nederlandse deejays prijken hoog op de hitlijsten en dat moet gevierd worden!
Afsluiten, loslaten en met een voldaan gevoel het oude jaar afronden. Daar staat tegenover dat we met beide handen het nieuwe jaar verwelkomen, waarin luxueuze nightlife experiences onveranderd rode draad vormen!
Op zondag 30 juni wordt het Bloemendaalse strand in de Elegance watten gelegd met een grootse strand editie en strijkt het concept neer in de locatiewinnaar van de Nighlife Awards 2012: Beachclub Vroeger! Nip van de nachtelijke strandcultuur met een sparkling wine in je hand, geniet onbeschaamd van rauwe sets en leg elegantie onder een glimmende loep. Rijkelijk gesierd met een aankleding die de adem beneemt en met entertainment waar je eervol U tegen zegt, word jij vanaf 14:00 uur warm onthaald met alle facetten die bij Luxury Nightlife horen.
Elegance
10 april 2013
Op zondag 30 juni wordt het Bloemendaalse strand in de Elegance watten gelegd met een grootse strand editie en strijkt het concept neer in de locatiewinnaar van de Nighlife Awards 2012: Beachclub Vroeger! Nip van de nachtelijke strandcultuur met een sparkling wine in je hand, geniet onbeschaamd van rauwe sets en leg elegantie onder een glimmende loep.
Elegance
14 augustus 2012
Op zaterdag 29 september strijkt het gloednieuwe concept neer in Amsterdam, waar de cultuur nippend van champagne onder een glimmende loep gelegd wordt.