Partyflock
 

STRAF_WERK

afbeelding STRAF_WERK
concept
SiteSite strafwerk.org
E-mailinfo@strafwerk.org
AdresAmsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsnapchatsoundcloudspotifyyoutube
Genres
house, techno
Medewerkers

Informatie

Dit is STRAF_WERK. Gebouwd op diepgewortelde vurigheid voor muziek. Ieder dag opnieuw spannen wij ons in om de beste beats - van internationale, nationale én lokale artiesten - te ontdekken. Te versmelten tot één. Zodat we uiteindelijk samenkomen voor dat ene moment. Het moment dat trommelvliezen trillen op house & techno. En de muziek de sleutel is tot alles.
Nieuws
Keihard uit je plaat gaan op een festival. Dat is niet zomaar voor iedereen weggelegd. Er valt nog veel winst te behalen omtrent toegankelijkheid voor mensen met een handicap voor het festivallandschap anno 2021. Dancefestival SWF brengt daar samen met HandicapNL verandering in. De twee verwelkomen op 14 augustus mensen met een lichamelijke beperking op SWF in Havenpark Amsterdam.
Vol goede moed en met een flinke dosis vertrouwen in de zomer maakt SWF haar stages bekend. Het festival brengt op 14 augustus haar vertrouwde stages van de vorige editie mee, maar komt dit jaar ook met een nieuwe stage op de proppen: Octa by Desperados.
De zomer van 2020 duurde door COVID-19 lang en de partyagenda was leeg. Die van 2021 ziet er rooskleuriger uit, met SWF 2021 dat als eerste festival naar buiten treedt en een plek op de evenementenkalender prikt: op 14 augustus 2021 in het Havenpark Amsterdam. Bij doorgang zal SWF het eerste dancefestival van Amsterdam zijn.
Na een bizar jaar kijken wij vol goede moed naar de zomer. Onlangs kondigde het kabinet 1 juli aan als streefdatum om weer evenementen te laten plaatsvinden. En dat komt voor SWF 2021 meer dan goed uit met 14 augustus als datum. Dit zorgt ervoor dat ook wij weer positief naar de toekomst kijken. Wij zijn er in ieder geval meer dan klaar voor om met jullie te dansen op 14 augustus. En het mooiste nieuws: de gehele line-up van vorig jaar verhuist met ons mee naar de nieuwe datum.
Op 15 augustus 2020 komen artiesten van zowel Nederlandse bodem als grote internationale namen naar het Amsterdamse Havenpark voor SWF 2020. Na de vorige uitverkochte editie op de nieuwe festivallocatie, keert SWF hier voor de tweede keer terug.
SWF 2020
11 februari 2020
15 augustus zijn we terug voor SWF 2020. Na de uitverkochte en zonovergoten editie van vorig jaar, zijn we klaar voor editie #8 bij Havenpark. Natuurlijk met een ijzersterke line-up zoals je van ons gewend bent. Verdeeld over vijf area's kan je terecht voor de vetste house & techno acts van dit moment. Hierover snel meer.
Brabant is vanaf deze zomer een gloednieuw festival rijker. Op 20 juni is Landgoed Duynenwater in Eersel het decor van het nieuwste festivalconcept van Apenkooi Events (DGTL, STRAF_WERK, PLEINVREES).
Een aantal weken geleden werden wij verrast met een teaser rond het STRAF_WERK x Elrow evenement in het Klokgebouw in Eindhoven met de boodschap, 'Something big is coming to Brabant'.
On October 18 Kölsch and his label are going to take over de Kromhouthal. The Danish producer Kölsch started his label called IPSO and transformed it into an ever-expanding brand catalog. But what can you expect from his label that evening?
SWF
24 mei 2019
Het aftellen naar de zevende en grootste editie van SWF is nu echt begonnen. Dit jaar brengt STRAF_WERK onder andere twee nieuwe stages naar het Havenpark: DIMENSION en PARALLEL. Dimension is de plek waar alles samenkomt, een driedimensionale combinatie van house, melodisch en techno.

1 waardering

Hyte