Partyflock
 

PKHS events

afbeelding PKHS events
organisator
AdresVan Vollenhovenstraat 15
3016 BE
Rotterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

Pakhuis is dance music, art, good food, a special location and mixing crowds. A festival like no other.

In recent years, fragmentation and commercialization have thrown the city of Rotterdam – with its rich history in electronic dance music – back into a state of dullness and monotony. Pakhuis is based upon a collaboration of different organizations, with different styles, that share the same enthusiasm.

Uitgaansagenda PKHS events

Laatste feest was op donderdag 31 december 2015: Pakhuis NYE Festival, Westelijk Handelsterrein, Rotterdam
Statistieken
15·feesten
15·in het verleden
6·nieuwsberichten
534·bezoekers
392·unieke bezoekers
24Partyflockfans
3.5 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (187 stemmen)
Nieuws
Op deze prachtige locatie wordt inmiddels vijftien jaar op rij met groot succes de jaarwisseling gevierd. Met tientallen ruimtes, leent zij zich perfect voor het mixen van muziekstijlen, bezoekers en organisaties.
Op 31 december is het Westelijk Handelsterrein opnieuw de ideale plek om het nieuwe jaar in te luiden. In dit monumentale pand zijn er maar liefst 10 verschillende 'pakhuizen' met minstens zoveel muziekstijlen van een breed aanbod muzikaal talent. Van deep- & techhouse en techno tot 'jazz dance', 80's & 90's, hiphop en meer; PKHS is weer terug op haar favoriete locatie!
Het prachtige Westelijk Handelsterrein is op 31 december 2013 weer de ideale spot om het nieuwe jaar in te luiden. Met tien zalen, evenzoveel muziekstijlen, goede sfeer en een vrachtlading muzikaal talent, is dit voor iedereen een avond om naar uit te kijken.
Rotterdams indoor dance-festival met art & food komt dit jaar op 13 oktober terug in het Westelijk Handelsterrein. Het evenement bestaat twee jaar en dat wordt gevierd met een speciaal super goedkoop earlybird kaartje vanaf slechts €13,50!
Uniek in de dancescene, maar vertrouwd bij Pakhuis: Ook deze editie is een samenwerking van creatieve organisaties met verschillende stijlen, maar met één gedeelde liefde; betere elektronische dansmuziek. Enkele van de beste en meer vooruitstrevende dance-organisaties in Nederland zijn tot de familie toegetreden. 4
Rotterdams succesvolle minifestival vindt op 26 maart voor de derde keer plaats. Meer dan acht organisaties in zeven area's, drieëndertig dj's, op 1500 m2 Westelijk Handelsterrein. Met zeven internationale acts zoals Roman Flügel, Mark Henning, Masomenos, Giles Smith en meer! En geen zin om zelf te koken? Tussen 18:00 en 21:00 serveren ze voor slechts €5 extra een heerlijk 'all you can eat' biologisch diner als start van de avond. En gedurende de hele nacht wordt er ook vers gemaakte sushi verkocht! 11