website tracking softwareweb statistics
Partyflock
 

Warriors of the Core

afbeelding Warriors of the Core
SiteSite warriorsofthecore.nl
AdresEindhoven
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Warriors of the Core
Herrie in de kelderSoestdijk IIEindhoven
Black Warrior, Critical Damage, E-nonymous, Gabber Syndrome, Graat, Kritec, MissBehave, Partycrasher, Peckerhead, T-Log, The Silentist, Wappie
Slapen is voor mietjesSoestdijk IIEindhoven
Statistieken


x
30·feesten
2·in de toekomst
28·in het verleden
5·nieuwsberichten
1·fotoshoot
148·foto's
8·video's
4·winacties
1863·bezoekers
1148·unieke bezoekers
143Partyflockfans
1.9 KFacebooklikes
525·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (791 stemmen)
Nieuws
Op eerste paasdag, zondag 27 maart 2016 gaan de deuren van theater de De Kattendans open voor een nieuwe editie van Harder Faster Louder! Naar aanleiding van het uitverkochte succes van vorig jaar hebben DN Events en Warriors of the Core besloten om hun krachten weer te bundelen voor een nieuwe avond gabbermuziek in Bergeijk.
Slapen Is Voor Mietjes
4 november 2015
Zondag 15 november is het dan eindelijk zover, de eerste early rave editie van 'Slapen is voor mietjes'! Deze editie zal weer in de vertrouwde club Fifties plaatsvinden, Warriors of the Core en DN Events zullen deze club om toveren tot een ware gabber tempel! Zoals jullie gewend zijn is er uiteraard ook weer een dikke lasershow aanwezig, deze zal verzorgd worden door 'ScanLight lasersystems'. Hier nog even alle info op een rijtje.
Op eerste paasdag, zondag 5 april 2015 gaan de deuren van Theater de De Kattendans open voor het nieuwe concept Harder Faster Louder! Dus als jij niet vies bent van een heerlijk beuk feest mag je deze zeker niet missen!
Zondag 29 maart 2015 zijn Warriors of the Core en DN Events weer terug met een nieuwe knallende editie van Slapen is voor mietjes. Ook deze editie zal weer plaatsvinden in het vertrouwde club Fifties, in Eindhoven. Deze locatie staat bekend om zijn duistere uitstraling en geluid van hoge kwaliteit.
's Ochtends vroeg wanneer de vogeltjes beginnen te fluiten en de deuren van Club Fifties open gaan, zullen de eerste mainstream beats door de speakers knallen. Vervolgens zullen deze beats worden opgevolgd door de snelle bpms van de uptempo hardcore. Want op zondag 14 december organiseert Warriors of the Core een nieuwe editie van Slapen Is Voor Mietjes.