Partyflock
 

Cassette Collectief

AdresDavid Blesstraat 7-1
1073 KZ
Amsterdam
Nederland
KvK52055949
Oprichting17 februari 2011
Aanwezigheidfacebookpage
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Cassette Collectief
Laatste feest was op zondag 29 april 2012: Het Alternatief, Amsterdam Roest, Amsterdam
Statistieken


x
7·feesten
7·in het verleden
3·nieuwsberichten
1·winactie
40·bezoekers
32·unieke bezoekers
4Partyflockfans
416Facebooklikes
geweldig·stemresultaat (8 stemmen)
Nieuws
Alle Koninginnedag activiteiten staan dit jaar tot je beschikking tijdens het openingsweekend van Amsterdam Roest. Cassette Collectief en Roest bundelen wederom hun krachten om deze keer Het Alternatief waarheid te laten worden. Een zondag met muziek, cultuur, sport, spel, een derdehands 'hipster'markt en meer.
Het Alternatief
14 september 2011
Amsterdam Roest is een creatieve vrijplaats, een experiment dat openstaat voor nieuwe ideeën. Eén van die nieuwe ideeën komt van het Cassette Collectief. Een cultureel collectief met creatief en muzikaal talent. Op zondag 25 september aanstaande bundelen zij de krachten in Het Alternatief. Een zondag die lekker anders is met sport, spel, kunst, cultuur, een vrijmarkt en vooral ook een goeie dosis elektronische muziek. En de entree is helemaal gratis.
Aankomende vrijdag 13 mei is het feest, want slo-mo en disco collectief Cassette bestaat dan alweer twee jaar! Na het succes van de vorige editie is besloten om ook de verjaardag weer in de hernieuwde Chicago Social Club te vieren! De plek bij uitstek, met precies de juiste gezelligheidsfactor om de warme house en disco sounds optimaal tot zijn recht te laten komen.