website tracking softwareweb statistics
Partyflock
 
afbeelding TRW
SiteSite trwevents.com
AdresVenkelbaan 21
2908 KE
Capelle aan den IJssel
Nederland
KvK24442019
Aanwezigheidfacebookpageinstagramyoutube
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda TRW
Crazy Sexy Cool · Halloween ZuiderparkRotterdam
Afro Bros, Caza, D-Rashid, Dopebwoy, DYLVN, Freddy Moreira, Jayh Jawson, Jebroer, Numidia, Rolf Sanchez, Snelle, The Partysquad, Yung Felix
Crazy Sexy Cool FestivalZuiderparkRotterdam
Statistieken


x
135·feesten
2·in de toekomst
133·in het verleden
92·nieuwsberichten
13·fotoshoots
1549·foto's
112·video's
1·video met alleen muziek
63·winacties
7667·bezoekers
4978·unieke bezoekers
28Partyflockfans
4 KFacebooklikes
272·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (2103 stemmen)
27 oktober 2018
Foto's, Crazy Sexy Cool, 27 oktober 2018, Zuiderpark, Rotterdam
2 februari 2013
Foto's, Crazy Sexy Cool, 2 februari 2013, Maassilo, Rotterdam
27 mei 2012
Foto's, We Will Rock You, 27 mei 2012, Factory 010, Rotterdam
29 april 2012
Foto's, Crazy sexy cool, 29 april 2012, Bloomingdale, Bloemendaal aan zee
8 april 2012
Foto's, The Weekender, 8 april 2012, Maassilo, Rotterdam
7 april 2012
Foto's, The Weekender, 7 april 2012, Maassilo, Rotterdam
28 januari 2012
Foto's, Crazy Sexy Cool, 28 januari 2012, Maassilo, Rotterdam
29 oktober 2011
Foto's, Passie, 29 oktober 2011, Maassilo, Rotterdam
Nieuws
Het grootste outdoor Halloween festival van Nederland gaat over iets meer dan een week van start. Dit jaar zijn op Crazy Sexy Cool onder meer Jebroer, Freddy Moreira, Afro Bros, The Partysquad en Snelle te zien. Ook huisvest het festival 5 bloedstollende scare zones waar scare actors de Halloween beleving compleet zullen maken.
Je bent in je eentje het donkerste deel van het park ingestuurd. Enkel het knipperende licht van je lantaarn wijst je de weg. Je voelt ogen naar je loeren Wat schuilt er in het donker? Voetstappen komen dichterbij tot je de hete adem van het wezen achter je in je nek voelt. Durf jij nog om te kijken? Op 26 oktober gil je het uit van angst tijdens Crazy Sexy Cool Halloween in Rotterdam. Het grootste outdoor Halloween festival van Nederland met scare zones én optredens van o.a. Jebroer, The Partysquad, Yung Felix, Freddy Moreira, Dopebwoy, Jayh & Snelle.
15.000 muziekliefhebbers kwamen deze dag samen om te genieten van nationale én lokale artiesten. Verdeeld over vijf area's stonden o.a. Kris Kross Amsterdam, Frenna, Leroy Styles, Quintino en Tabitha geprogrammeerd. Van zomerse Urban vibes tot knallende House tussen de palmbomen: het was één groot party paradise.
Op 3 augustus meren de beste artiesten aan in Rotterdam voor een gloednieuwe editie van Crazy Sexy Cool. Het festival typeert zich door de uitbundige thema's en bijbehorend entertainment. Dit jaar staat in het teken van Treasure Island. Naast de beste (live) acts worden bezoekers ondergedompeld in een avontuurlijke wereld vol zeemeerminnen, palmbomen en piratenschepen.
Inwoners van Rotterdam kunnen binnenkort kans maken op gratis tickets voor Crazy Sexy Cool festival. Via het Instagram account @csc_events worden hints weggegeven. Dus schuif je ooglapje opzij en pak je plastic zwaard erbij.
Hijs de zeilen en trotseer de zeven zeeën. Er wordt gefluisterd over een verlaten paradijs vol juwelen en muzikale pareltjes diep in het hart van Rotterdam. Zet op 3 augustus koers naar het Zuiderpark en zet voet op Treasure Island!
Het festival dat afgelopen zomer werd bekroond met de titel 'Echt Rotterdams Erfgoed' en niet meer is weg te denken van de evenementenkalender van Rotterdam, start 30 november met de pre-sale.
Halloween is populairder dan ooit in Nederland. Dat is vandaag in Rotterdam weer gebleken toen duizenden bezoekers dit feest kwamen vieren op het uitverkochte Crazy Sexy Cool Halloween. 1
Op 27 oktober barst het feest, of beter gezegd de hel, weer los in het Zuiderpark. Bloeddorstige zombies, voodoo heksen en horror clowns stappen uit de schaduw om zich eenmalig weer onder de levenden te begeven tijdens Crazy Sexy Cool Halloween.
Op 4 augustus creëert de organisatie van Crazy Sexy Cool weer een festival wereld waar je stoutste dromen werkelijkheid worden. Naast uitbundige decoratie en hoogstaand entertainment zie je er ook meer dan 50 artiesten verdeeld over 5 podia.