Partyflock
 

Stichting Leeuwarder Muziek Evenementen

AdresCamperstraat 34
8921 VK
Leeuwarden
Nederland

Uitgaansagenda Stichting Leeuwarder Muziek Evenementen

Laatste feest was op woensdag 10 augustus 2011: Walrus Sneekweek Festival, Schaapmarktplein, Sneek
Statistieken
12·feesten
12·in het verleden
3·nieuwsberichten
156·bezoekers
124·unieke bezoekers
goed·stemresultaat (71 stemmen)
Nieuws
Een van de leukste evenementen in Nederland is toch wel de Sneekweek! Elk jaar wordt de binnenstad van Sneek omgetoverd tot 1 groot spektakel van dj's en bands! Net als vorig jaar organiseert Grandcafé de De Walrus op het Schaapmarktplein vanaf vrijdag 5 de beste dj's! Met headliners als Hardwell, Lucien Foort, Billy the Kit, Gregor Salto en Friese helden Dani-L Mebius en Praia del Sol belooft het wederom een super gezellige Sneekweek te worden!
The 90´s are back
6 september 2010
Zaterdag 18 september zijn The 90's are back terug van een lange zomerstop. In de zomer hebben de heren niet stil gezeten. Zo vond er tijdens de Sneekweek een fantastische speciale editie van The 90's are back plaats. Met een zomerzon in de lucht en de vele bezoekers kan de organisatie terug kijken op een zeer geslaagd evenement. 10
Zaterdag 13 maart is alweer de vierde editie van The 90´s are Back. SchaafMuziekcentrum Schaaf is opnieuw het toneel voor dit fantastische 90´s feest. Leeuwarden ging al meerdere malen plat voor dit zeer succesvolle concept.