website tracking softwareweb statistics
Partyflock
 

BonBon Entertainment

afbeelding BonBon Entertainment
organisator
SiteSite bonbonentertainment.nl
AdresNederland
PostadresPostbus 50106
1305 AC
Almere
KvK32131938
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloud
Informatie
Gedurende onze reizen over de gehele wereld hebben we vele feesten en evenementen meegemaakt als gast maar ook vanuit achter de schermen. De ervaringen en sensaties die wij hebben opgedaan in die landen vormen de basis voor BonBon Entertainment.

Door deze ervaringen te combineren met de wens en verlangen van de feestganger zorgen wij voor evenementen en parties die volledig aan de te verwachten sfeer voldoen.

Wij organiseren niet alleen onze eigen feesten maar verzorgen ook totaal concepten. Door een uitgeblanceerde uitwisseling van visies en doelen zorgen wij dat hetgeen dat u voor ogen heeft werkelijkheid wordt.
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
143·feesten
6·in de toekomst
137·in het verleden
3·nieuwsberichten
4·video's
351·bezoekers
249·unieke bezoekers
36Partyflockfans
10.9 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (46 stemmen)
Nieuws
Een afterparty van het Rotterdamse Zomercarnaval is uit de hand gelopen door onverwacht grote drukte. Op het feest in het WTC in het centrum van de stad kwamen volgens de politie te veel mensen af. Vanwege het tumult dat ontstond heeft de politie drie mensen aangehouden.
Picture this: zon op je bolletje, wind door je haartjes, een mooi uitzicht op het strand en... de dikste r&b, hiphop en dancehall tunes! Op veler verzoek gaat R&B Café voor het eerst naar het strand and it's gonna be a party! Terwijl je geniet van een 'sex on the beach' en de laatste stralen van de zonsondergang je tegemoet komen zorgt de organisatie dat dit een R&B Café editie wordt die je nooit zal vergeten.
Het is weer tijd voor het grootste en meest classsy r&bfeest van Nederland: R&B Café XXXL! En deze keer brengen ze je naar South Beach, Ocean Drive en de wijk Art Deco... Miami! Miami, the city where the party never stops, waar de mannen en vrouwen mooi zijn en waar je kan dansen en sjansen tot je er bij neer valt.