Partyflock
 

De Zomertuin

De Zomertuin
9 mei 2022
concept
AdresKerkrade
Nederland 🇳🇱

Informatie

We heten je ook dit jaar weer van harte welkom in onze zonovergoten Zomertuin, buiten vóór Music Dome! Een intiem minifestival met zomers decor. Neem je liefste vriendjes en vriendinnetjes mee en kom meezingen en dansen in het zonnetje met je voetjes in het warme zand! Wij nemen je mee op sleeptouw, alles zal in het werk worden gesteld om je onder te dompelen in dé ultieme zomerse oase! Bij De Zomertuin hanteren we een beperkte capaciteit waardoor De Zomertuin dit jaar nét zo intiem en gezellig als vorig jaar zal zijn, daarnaast hebben we een aantal leuke upgrades voor jou in petto. Zo zal er een VIP Area én Aperol Spritz Lounge zijn.

Uitgaansagenda De Zomertuin

Laatste feest was op zaterdag 25 juni 2022: De Zomertuin, Roda Boulevard, Kerkrade

Statistieken

10·feesten
10·in het verleden
4·nieuwsberichten
1·video
10·bezoekers
10·unieke bezoekers
goed·stemresultaat (4.3806 stemmen)

Nieuws

We heten je ook dit jaar weer van harte welkom in onze zonovergoten Zomertuin, buiten vóór Music Dome! Een intiem minifestival met zomers decor. Neem je liefste vriendjes en vriendinnetjes mee en kom meezingen en dansen in het zonnetje met je voetjes in het warme zand! Wij nemen je mee op sleeptouw, alles zal in het werk worden gesteld om je onder te dompelen in dé ultieme zomerse oase!
Zomertuin
25 augustus 2021
Goed nieuws! Vandaag kregen we groen licht van de gemeente om de Zomertuin nog met één weekend te verlengen en dus hebben we meteen rondgebeld om de beste artiesten voor jou vast te leggen!
Mini-festival
11 augustus 2021
In navolging op de door het kabinet aangekondigde versoepelingen vanaf 14 augustus presenteert Music Dome het mini-festival "de Zomertuin" dat dit weekend plaats zal vinden. De Zomertuin presenteert headliners als Bizzey (14 augustus), Joris Voorn (15 augustus), Josylvio (21 augustus) en Wildstylez (22 augstus).
Kom jij buitenspelen tijdens ons mini-festival: De Music Dome Zomertuin?! met trots presenteren wij de spectaculaire line-up van vier ééndaagse festivals in onze zomertuin: zonder 1,5 meter afstand, zonder mondkapje en mét 750 bezoekers!