Partyflock
 

Melkweg Hiphop

afbeelding Melkweg Hiphop
concept
AdresNederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagram
Genres
hip hop, urban
Nieuws
Jebroer gaat vandaag oldschool met zijn nieuwe track 'Heartcore'. Het nummer is een samenwerking met Brennan Heart, de meest succesvolle Hardstyle-artiest van dit moment. 29
Op zaterdag 22 december 2018 staat Jebroer met een eigen unieke show in Melkweg Amsterdam: Jebroer 4 Life.
Tot groot genoegen van liefhebbers van hiphop en R&B keert Encore Festival dit jaar op zaterdag 19 augustus terug naar de Amsterdamse NDSM-werf.
ENCORE keert na drie uitverkochte edities terug met haar eigen festival op de NDSM-Werf in Amsterdam! Geheel in de stijl en sfeer van de wekelijkse clubnacht in Melkweg presenteert dit hiphop en R&B festival opnieuw de beste dj's en live-acts uit binnen- en buitenland.
The Partysquad bestaat 10 jaar en viert dit jubileum met een eigen feest in de Melkweg op 23 september. Het belooft een memorabele show van het DJ-duo te worden waarin alle hits voorbij zullen komen en er gastoptredens zijn van onder andere Ali B, Jayh, Dio en SBMG. De kaartverkoop gaat zaterdag 13 augustus om 10:00 uur van start via www.10jaarthepartysquad.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock. en Ticketmaster. 3
Zojuist zijn o.a. de nieuwe namen Joey Bada$$, Kehlani, Baauer, Konshens, Walshy Fire en Branko (Buraka Som Sistema) toegevoegd aan de line-up van de derde editie van Encore Festival op zondag 28 augustus. Eerder strikte Encore Festival namen als Fetty Wap, Metro Boomin, Sevn Alias, WSTRN en MHD. Wederom presenteert het festival hiermee een selectie van de beste hiphop, (elektronische) r&b, bass en dancehall artiesten uit binnen- en buitenland.
Muziek verenigt, vlot over landsgrenzen heen! Daarom steken de Melkweg en haar Belgische collega, Ancienne Belgique (Brussel) de koppen bijeen om vaderlands talent op elkaars podium te serveren. En dat in de vorm van een tweedaags minifestival (28/05 in AB en 29/05 in de Melkweg) voorzien van een gevarieerde en uiterst spannende line-up! Al jaren staan de muzikale neuzen van beide concertzalen in dezelfde richting. Een logische uitwisseling dus van 's lands muzikale sterkhouders, met de hulp van Europe By People en Liveurope.
Met platina albums die wereldwijd de top van de charts haalden, heeft Craig David zich in het collectief geheugen van de zeroes gegrift. Zondag 28 februari komt de Britse zanger met het exclusieve partyconcept TS5 naar de Melkweg! Verwacht hem als DJ, zanger én MC, met een unieke combinatie van eigen hits, oldschool R&B anthems, swing beat garage en de grootste hedendaagse house hits.
Skepta is als één van de grondleggers van Grime al jaren bezig om het muziekgenre uit de UK wereldwijd op de kaart te zetten. Later dit jaar wordt zijn album 'Konnichiwa' uitgebracht, maar vanaf begin 2015 strooit hij al met hits ('Shutdown', 'Nasty'). Hij zorgt ervoor dat het genre weer volledig op z'n terugkomst is – zowel Kanye West als Drake hebben hun lof voor hem uitgesproken. Op vrijdag 29 mei geeft deze legende een concertshow in de Melkweg.
Encore pakt dit jaar compleet uit met NY3. Op 31 december sluit de wekelijkse clubnacht voor de derde keer op rij het jaar in stijl af. Dit jaar wordt het feest groter en spectaculairder dan ooit met 3 zalen die elk hun eigen muzikaal thema hebben: Past, Present en Future. In de Melkweg kunnen meer dan 3000 mensen genieten van de beste hiphop en R&B, gebracht door Encore, Voyage, Klear en Ballinnn.