Partyflock
 

Festival De Achtertuin

Festival De Achtertuin
2 maart 2023
evenement-concept
SiteSite festivaldeachtertuin.nl
E-mailinfo@festivaldeachtertuin.nl
AdresBergschenhoek
Nederland Nederland
Linksfacebookpageinstagramlinktreesoundcloudtiktokyoutube
Statistieken
8·feesten
1·in de toekomst
7·in het verleden
8·nieuwsberichten
2·video's
2·winacties
18·bezoekers
16·unieke bezoekers
32Partyflockfans
goed·stemresultaat (4.4012 stemmen)

soundcloud Recente muziek

Nieuws
De line-up van Festival De Achtertuin is bekend! Op zaterdag 15 juli 2023 wordt Outdoor Valley Bergschenhoek omgetoverd tot een surrealistische beleving waarin bezoekers kunnen dansen, verdwalen en zichzelf kunnen verwonderen in de wilde weide. Met mooie headliners zoals Mees Salomé, Benny Rodrigues, Olivier Weiter, Sandrien en Secret Cinema is de line-up compleet.
Naast de eerder bekendgemaakte line up, maken bezoekers van Festival De Achtertuin nu zelf deel uit van de muzikale invulling en is er op ieder hoekje van het terrein wat te doen of te beleven. Het festival daagt met het nieuwe initiatief ' Het Geluid' het publiek uit mee te beslissen wat je die dag hoort. Via een speciale tool upload je geluiden die vervolgens gebruikt kunnen worden in de live set van Analog Kitchen op 16 juli. Ook maakt DJ talent kans op een eigen gig en kun je op zoek naar de Hidden Stage.
Op 16 juli 2022 is het zover, dan zal Festival De Achtertuin neerstrijken op het terrein van Outdoor Valley vlakbij Rotterdam. Festival De Achtertuin heeft de volledige line up rond met onder meer mooie headliners als Philou Louzolo, De Sluwe Vos, Cincity en Sandrien. Hiermee is het muzikale affiche van Festival De Achtertuin voor 2022 compleet.
Na twee jaar aan noodgedwongen mini-edities, waarin social distancing nog een rol speelde, is Festival De Achtertuin terug naar het oorspronkelijke plan; Samenkomen om het leven te vieren! Festivalbezoekers kunnen rekenen op optredens van bekende namen als Benny Rodrigues, Einmusik, VNTM en Analog Kitchen. De verschillende stages en kunstzinnige installaties zorgen voor een beleving waarin de bezoeker zich in een surrealistische wereld waant. De kaartverkoop is vandaag – 1 maart – gestart, en wie snel is geniet van de 'Vroege Vink'-korting!
Eindelijk is het zover: na een lange, sobere corona-periode waarin social distancing de norm was, mogen we nu weer samen komen om het leven te vieren. Festival De Achtertuin heeft vorig jaar noodgedwongen een mini-editie gehouden, maar kan nu niet wachten om het oorspronkelijke plan in werking te zetten. Een tweedaags festival waar een fantastische line-up met onder anderen Benny Rodrigues, ANOTR, Einmusik, VNTM en Sandrien, verschillende stages en kunstzinnige installaties de bezoeker in een andere wereld doen wanen.
Wat een heerlijk vooruitzicht, we mogen ein-de-lijk! Na een mini-editie vorig jaar staan we te popelen om het festival dit jaar twee dagen lang te laten bloeien zoals wij oorspronkelijk voor ogen hebben. Een fantastische line-up, heerlijke stages, kunstzinnige installaties en een fijne groene oase zorgen ervoor dat jouw weekend niet meer stuk kan. De festivalgoden zijn ons gelukkig goed gezind en de seinen staan op groen. Zoals je merkt: wij kunnen niet wachten!
Op zaterdag 29 augustus organiseert Festival De Achtertuin een Corona-proof mini-festival met DJ's als Carlos Valdes, Sandrien. Tevens ook de lokale helden Chris Stussy, VNTM en Unders. Outdoor Valley, het prachtige adventure terrein net naast Rotterdam, opent dan haar deuren voor maximaal 250 festivalgangers. Het festival neemt alle voorzorgsmaatregelen om helemaal Corona-proof te zijn. Zo vindt er bij de ingang een triage plaats en wordt de temperatuur van iedere bezoeker gemeten. Op het festivalterrein moet iedere bezoeker 1,5 meter afstand bewaren tot de ander. Ook als ze tot hetzelfde huishouden behoren. 2
Denk kunstzinnige manshoge installaties, adembenemende visual art shows en beats van onder andere Einmusik, Sandrien & Carlos Valdes en Samuel Deep & Ferro, tegen de achtergrond van een weelderig eiland. Dit is 'Festival De Achtertuin', het nieuwe Rotterdamse festival dat op 18 juli het terrein van Outdoor Valley overneemt, door elkaar schudt en weer helemaal in de oude staat teruggeeft.