Partyflock
 

Super Rich Kids

Super Rich Kids
9 februari 2020
concept
Concept van .
SiteSite superrichkids.nl
E-mailhf@munchrotterdam.nl
AdresRotterdam
Nederland 🇳🇱
Telefoon+31 6 42296162
Oprichting9 november 2019
Linksfacebookpageinstagram
Opvolger van Super Rich Kids.
Ook herkend als
  • Super Rich Kids Party

Informatie

SUPER RICH KIDS, de nieuwe clubavond van Rotterdam waar je elke zaterdag bij wil zijn in de gloednieuwe place to be: MUNCH.

De SRK signature sound is een hele frisse ride vol sexy eclectic beats, hits en heel veel plezier. Een huisgemaakte blend van 90's R&B, HipHop, Disco classics, Pop hits & Future beats brengt je meteen naar een andere niveau. Soms een beetje dieper, soms een beetje nieuw, maar altijd voor de females!

Elke zaterdag worden de sexy sounds naadloos in elkaar gedraaid door onze superstar dj's, die elk met heel veel liefde voor jullie zijn gekozen. Een selectie van oude bekenden, huidige helden, grote verrassingen en talenten van de toekomst die allemaal 1 missie hebben: iedereen laten dansen!

Verwacht een bomvolle club met de mooiste ladies, ijskoude drankjes, hotshot dj's en waan jezelf tot een SUPER RICH KID...

Uitgaansagenda Super Rich Kids

Laatste feest was op zaterdag 22 juni 2024: Bills Bills Bills, Supper, Amsterdam

Artiest

Super Rich Kids

Statistieken

96·feesten
96·in het verleden
1·artiest
1·nieuwsbericht
6·bezoekers
2·unieke bezoekers
2Partyflockfans

Nieuws

Amsterdam Dance Event, here we come! Op vrijdag 15 oktober neemt de hottest party van 't land voor het eerst de hoofdstad over tijdens de ADE special in Club Maïa Amsterdam! Verwacht een bomvolle club met de mooiste ladies, ijskoude drankjes, superstar dj's en alleen maar good vibes! Waan jezelf tot een echte Super Rich Kid & join the party.