Partyflock
 

Honey Honey

afbeelding Honey Honey
concept
SiteSite honey-honey.nl
E-mailinfo@honey-honey.nl
AdresNederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagram

Informatie

Honey Honey is een nieuw LGBTQ festival dat tijdens Roze Woensdag plaats vind op het Labyrinth aan de Waalkade. Samen met een bonte selectie partners creëren we een kleurrijk programma en een walhalla voor feestneuzen, dansfanaten en paradijsvogels.

Uitgaansagenda Honey Honey

Laatste feest was op woensdag 22 juli 2020: Vierdaagseweek, De Vasim, Nijmegen
Nieuws
De line-up van de eerste editie van Honey Honey 'The Festival' is rond. Onder meer Willie Wartaal, Fata Boom (live), Lionstorm (live), David Vunk, Tom Trago, Doppelgang en Pablo Discobar Soundsystem & Sanja maken zaterdag 30 mei hun opwachting in Nijmegen. Het creatieve randprogramma met theater, stand-up comedy, spelletjes en performances in het LGBTQ-thema wordt verzorgd door Ben de Vlegel, Naaistreek en meer. Honey Honey 'The Festival' biedt daarmee een totaalbeleving op een nieuwe, nog nader bekend te maken plek op het Vasim terrein.
Het oosten van 't land kleurt roze, rood, oranje, geel, groen, blauw en paars. Honey Honey 'The Festival' doet zijn intrede. Inspelend op het belang van seksuele vrijheid en de groeiende behoefte aan zelfexpressie, creëert het kersverse multidisciplinaire muziekfestival een veilige thuishaven voor iedereen. Honey Honey 'The Festival' vindt zaterdag 30 mei plaats op een nieuwe spannende plek op het Vasim terrein in Nijmegen. 2