Partyflock
 

Jera On Air

Jera On Air
27 mei 2023
festival
SiteSite jeraonair.nl
E-mailinfo@jeraonair.nl
AdresAgrobaan 15
IJsselstein
Nederland Nederland
Linksfacebookpageinstagramspotifytiktokxyoutube

Informatie

Jera On Air is a three-day alternative music festival in the South of the Netherlands. A full festival experience with a focus on punk/hardcore/metal. Two live-music stages, a DJ-Stage, a chill-area, camping and a lot more.
Statistieken
21·feesten
3·in de toekomst
18·in het verleden
4·nieuwsberichten
23·video's
1·winactie
106·bezoekers
61·unieke bezoekers
55Partyflockfans
zeer goed·stemresultaat (13.455 stemmen)
Nieuws
Een 30-jarig huwelijk wordt een parelen bruiloft genoemd. Maar hoe noem je het wanneer je als festival je 30e editie viert? We hebben eerlijk gezegd geen idee. Wat we wel weten is dat Jera On Air een parel van een festival is én dat komend jaar de 30e editie op de agenda staat! En wel op 27, 28 en 29 juni. Van donderdag tot en met zaterdag staat het festivalterrein in Ysselsteyn weer vol met het beste op het gebied van punk, hardcore en metalcore.
Het kwik stijgt, het is iedere dag iets langer licht en de lentegeur krijgt langzaam maar zeker de overhand. Dat kan maar één ding betekenen: het festivalseizoen is officieel begonnen. Een seizoen dat heel wat in petto heeft. Zeker voor liefhebbers van het betere alternatieve werk. Die mogen zich op gaan maken voor een editie van Jera On Air die niets minder dan onvergetelijk belooft te gaan worden. Met onder meer Parkway Drive, Rancid, Flogging Molly, Papa Roach en Billy Talent is er voor ieder wat wils tijdens de 29e editie van het grootste alternatieve festival van Nederland.
Vandaag maakte Jera On Air het volledige programma van het DJ-podium bekend. Met zowel nationaal als internationaal talent, maar ook gevestigde namen in de dance wereld. Onder de naam Monster Energy DJ-Stage zal het podium weer een flinke upgrade krijgen. Verwacht de allerhardste dubstep, de lekkerste electro en de beste drumnbass op hemelvaartsdag 17 mei. 1
Op Hemelvaartdonderdag 2 juni 2011 is weer tijd voor een nieuwe editie van Jera on air, het rockige popfestival in het Limburgse IJsselstein. Het is al de negentiende keer dat dit festival georganiseerd wordt en sinds vorig jaar is er ook een dj-stage bijgekomen. Werd deze stage vorig jaar nog volledig beheerst door de cultuurbarbaren die de gehele dag de tofste en zonnigste deuntjes door de speakers lieten knallen, dit jaar heeft de organisatie van Jera on air hun collega's van Massive Beats uitgenodigd om het buitenpodium volwaardig in te vullen. 1